αρχικηVIRALΤα μπισκότα που πωλούνται προς… 100.000 δολάρια στο eBay

Τα μπισκότα που πωλούνται προς… 100.000 δολάρια στο eBay

Οι λάτρεις των Pokémon κυνηγούν το σπάνιο Mew στα μπισκότα Oreo και οι πωλητές του eBay ψάχνουν μετά μανίας να εξαργυρώσουν!

Αυτό προέκυψε από την εξαιρετική -όπως φαίνεται- συνεργασία της Pokémon με την Oreo που ξεκίνησε αυτόν τον μήνα. Υπάρχουν συνολικά 16 σχέδια από φιγούρες Pokémon, συμπεριλαμβανομένων των Charmander, Bulbasaur και Pikachu – αλλά υπάρχει και το… άπιαστο Mew, ένα θρυλικό ψυχικό Pokémon.

Η Oreo περιέγραψε το μπισκότο Mew ως ένα «σπάνιο μυθικό Pokémon», προσθέτοντας ότι είναι τυχαία τα σχέδια  σε κάθε συσκευασία.

Ένα πακέτο οικογενειακού μεγέθους Pokémon Oreos πωλείται για 3,59 δολάρια στο Target. Ωστόσο, το Insider βρήκε πάνω από 6.000 καταχωρίσεις των μπισκότων Mew στο eBay, με μεταπωλητές να αναφέρουν τιμές που κυμαίνονταν από μερικά δολάρια έως και το ασύλληπτο ποσό των 100.000 δολαρίων. Οι τιμές φαίνεται να προκύπτουν από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το μπισκότο και τη συσκευασία του.

Το “σπάνιο mew Oreo” που κοστολογείται για 100.000 δολάρια βρίσκεται σε μια πλαστική σακούλα. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν η κατάσταση του μπισκότου των 100.000 δολαρίων είναι πολύ καλύτερη από το δεύτερο ακριβότερο Mew Oreo που κοστολογείται στο eBay για 69.000 δολάρια, το οποίο διαφημίστηκε ως ένα “απόλυτα τέλειο” ολοκαίνουργιο Oreo.

Το franchise Pokémon ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 1996 ως παιχνίδι στην κονσόλα Nintendo Game Boy.

Δεκαετίες αργότερα, η Poké-τρέλα για συλλεκτικά αντικείμενα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Έχουν κυκλοφορήσει αεροσκάφη, κονσόλες και αυτοκίνητα με θέμα το διάσημο παιχνίδι. Εκτιμάται ότι οι πωλήσεις εμπορευμάτων, ταινιών, παιχνιδιών και παραστάσεων που σχετίζονται με το Pokémon ξεπερνούν τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: newmoney.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 4 =