αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τα είπαν» ελληνική κυβέρνηση- Alibaba

«Τα είπαν» ελληνική κυβέρνηση- Alibaba

Σε πολύ καλό κλίμα και με αμοιβαία διάθεση να αναπτυχθεί άμεσα η ελληνοκινεζική συνεργασία στον οικονομικό και εμπορικό τομέα , πραγματοποιήθηκε απόψε στο υπουργείο Εξωτερικών η συνάντηση υψηλόβαθμων στελεχών της κινεζικής εταιρείας Alibaba με την διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, παρουσία αξιωματούχων της ελληνικής κυβέρνησης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του υφυπουργού Εξωτερικών, Δ. Μάρδα και είχε ως στόχο την ανάπτυξη των επενδυτικών σχεδίων της Alibaba στην Ελλάδα, δεδομένου, αλλά και την προώθηση ελληνικών εξαγωγών στην Κίνα. Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για συγκεκριμένα projects που ενδεχομένως να συζητήθηκαν.

Τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης ανέπτυξαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ε. Αποστόλου, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Ε. Κουντουρά, ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας Γιώργος Τσίπρας , ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Δ. Λιάκος και ο διευθ. σύμβουλος του Enterprise Greece κ. Δότσης.

Από πλευράς Alibaba, όπως σημειώνει και το Capital.gr, παρευρέθηκαν ο Rodrigo Cipriani Foresio – επικεφαλής της Alibaba για Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, κλπ, η Christina Fontana, αξιωματούχος της Alibaba Group, ο κ. Yong ZHANG, επικεφαλής του ταξιδιωτικού ομίλου της Alibaba (Alitrip), η Yana GENG, διευθύντρια στρατηγικής ανάπτυξης και επικεφαλής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πληρωμών της Alibaba (AliPay) και ο Albert Antonini Mangia, υπεύθυνος πωλήσεων και Marketing της Alibaba Group.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 13 =