αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤέλος οι «δανεικοί» κωδικοί: Το Netflix ζητά άμεση επαλήθευση λογαριασμού σε χρήστες. Και στην Ελλάδα

Τέλος οι «δανεικοί» κωδικοί: Το Netflix ζητά άμεση επαλήθευση λογαριασμού σε χρήστες. Και στην Ελλάδα

Οι φήμες είχαν κυκλοφορήσει πριν αρκετό καιρό και έλεγαν ότι το Netflix θέλει να σταματήσει τον… διαμοιρασμό των προσωπικών κωδικών ανάμεσα σε χρήστες. Μία πρακτική που ακολουθούσαν αρκετοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Τώρα η πλατφόρμα προχωρά στο επόμενο βήμα. Στην άμεση επαλήθευση λογαριασμού. Όπως διαβάζουμε στη LIFO, η απαίτηση για άμεση διασταύρωση έχει έφτασε και στην Ελλάδα, με χρήστες να αναφέρουν πως χωρίς την εισαγωγή ειδικού κωδικού που αποστέλλεται είτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, είτε με SMS στο κινητό τηλέφωνο του συνδρομητή, δεν τους επιτρέπεται να συνεχίσουν την παρακολούθηση.

H περιορισμός αυτός στοχεύει κυρίως ε θεατές που δεν έχουν άδεια να χρησιμοποιήσουν τον λογαριασμό κάποιου – όχι άτομα που έχουν κάνει κοινή συνδρομή.

https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/free_height_large/public/articles/2021-12-23/Screenshot%202021-12-23%20at%209.31.52%20AM.png?itok=Cbbxf_vz

Από την άνοιξη, η συνδρομητική πλατφόρμα είχε ξεκινήσει τις «αναγνωριστικές» ειδοποιήσεις. «Αν δεν μένετε με τον ιδιοκτήτη αυτού του λογαριασμού, χρειάζεστε δικό σας λογαριασμό για να συνεχίσετε να παρακολουθείτε» ανέφερε το μήνυμα και στην επόμενη σελίδα, τους ζητούσε είτε να επαληθεύσουν ότι ο λογαριασμός τους ανήκει, είτε να το αναβάλλουν για αργότερα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 3 =