αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Σχεδόν όλοι μπορείτε να γίνετε πετυχημένοι, αν προσπαθήσετε σκληρά»: Ο Jack Ma έχει κάτι να σου πει

«Σχεδόν όλοι μπορείτε να γίνετε πετυχημένοι, αν προσπαθήσετε σκληρά»: Ο Jack Ma έχει κάτι να σου πει

Ο Jack Ma έχει καταγράψει την δική του πορεία προς την επιτυχία. Ξεκινώντας από το μηδέν. Πρόκειται για τον άνθρωπο που ξεκίνησε από μια φτωχή περιοχή της Κίνας, την πόλη Hangzhou. Μετά τις σπουδές του, απορρίφθηκε από 30 δουλειές. Έγινε καθηγητής και τελικά πήρε την τολμηρή απόφαση να ασχοληθεί με το πεδίο του ίντερνετ, μετά από ένα ταξίδι του στις ΗΠΑ. Χωρίς να έχει business γνώσεις και χωρίς να γνωρίζει πολλά πράγματα στο τεχνολογικό πεδίο.

Ο Jack Ma ίδρυσε την Alibaba και σήμερα έχει μια περιουσία που φτάνει τα 35 δισ. δολάρια. Ενώ εδώ και μερικούς μήνες έχει αποχωρήσει από το «τιμόνι» της εταιρίας.

Ο ίδιος έχει βρεθεί ως ομιλητής σε πολλά events. Σε ένα από αυτά το 2019, είπε μερικά πράγματα που αξίζει να ακούσεις.

«Νομίζω ότι όλοι μπορείτε να γίνετε πετυχημένοι, αν προσπαθήσετε πραγματικά σκληρά», σημείωσε ο Jack Ma.

«Ξεκίνησα την Alibaba το 1999 μέσα στο διαμέρισμα μου» είπε ο διάσημος δισεκατομμυριούχος. Και συμπλήρωσε: «Οι ιδρυτές λένε ότι εάν ο Jack Ma και η ομάδα του μπορούν να επιτύχουν, τότε μπορεί το 80% των ανθρώπων στον κόσμο. Επειδή δεν είχαμε σχεδόν τίποτα αλλά πιστεύαμε στο μέλλον».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 2 =