αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣτη Σαουδική Αραβία «αποβιβάζεται» η ελληνική Coffee Berry

Στη Σαουδική Αραβία «αποβιβάζεται» η ελληνική Coffee Berry

Στη Σαουδική Αραβία εισέρχεται η αλυσίδα καταστημάτων καφεστίασης Coffee Berry, η οποία με αυτόν τον τρόπο κάνει ένα ακόμα βήμα εισόδου σε αγορά του εξωτερικού, μετά την Κύπρο όπου διατηρεί εκταταμένη παρουσία και την Αίγυπτο που ήδη έχει αναπτύξει δίκτυο καταστημάτων.

Όπως αναφέρουν στο Capital.gr πηγές κοντά στην εταιρεία, η επέκταση στην αραβική χερσόνησο θα υλοποιηθεί σε συμφωνία με τοπικό συνεργάτη, ο οποίος πρόκειται να αναπτύξει το δίκτυο της ελληνικών συμφερόντων αλυσίδας με τη μέθοδο του master franchise. Η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται σε συνέχεια της συμφωνίας που υπέγραψαν οι δύο πλευρές, η οποία έχει δωδεκαετή ισχύ. O σχεδιασμός που απορρέει από τη συνεργασία των δύο πλευρών αφορά στην κατασκευή και λειτουργία συνολικά 22 καταστημάτων στη συγκεκριμένη χώρα. Τα τέσσερα πρώτα καταστήματα θα λειτουργήσουν κατά το πρώτο έτος υλοποίησης της συμφωνίας, ενώ σταδιακά τα υπόλοιπα 18 καταστήματα θα δημιουργηθούν έως και το πέμπτο έτος της συνεργασίας.

Κατά τις ίδια πληροφορίες μάλιστα, στον σχεδιασμό της Coffee Berry είναι να εισέλθει και σε άλλες αραβικές χώρες, καθώς η συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή αποτελεί πεδίο ενδιαφέροντος για την επέκταση της εταιρείας τα επόμενα χρόνια. Σε αυτό το πλαίσιο ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικές συζητήσεις με ενδιαφερόμενους, ούτως ώστε μετά την Σαουδική Αραβία να γίνουν περαιτέρω ενέργειες ανάπτυξης του δικτύου της αλυσίδας και σε άλλες χώρες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + fifteen =