αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣκληρή ανακοίνωση Sir Στέλιου για την παραίτηση του CFO easyJet: «Ένας αχρείος έφυγε, απομένουν άλλοι δύο»

Σκληρή ανακοίνωση Sir Στέλιου για την παραίτηση του CFO easyJet: «Ένας αχρείος έφυγε, απομένουν άλλοι δύο»

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις- φωτιά από τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου. Με αφορμή την παραίτηση του οικονομικού διευθυντή της easyJet, AndrewFindlay, ο Στέλιος Χατζηιωάννου έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Οικονομικός Διευθυντής της easyJet παραιτήθηκε.Ένας αχρείος έφυγε, απομένουν δύο που θα φύγουν σύντομα! Δεν προξενεί καμία απορία το ότι οι ανεξάρτητοι μέτοχοι κάνουν πάρτι σήμερα (με τις μετοχές να έχουν άνοδο 17%)! Πλησιάζουμε στην ακύρωση της συμφωνίας με την Airbus, πράγμα που θα σώσει την easyJet.

Γνωρίζω πλέον ότι ο παραιτηθείς CFO της easyJet, κ. Andrew Findlay, πέταξε με ιδιωτικό jet της εταιρείας Luna Jets για να συναντήσει τον γνωστό από τα Panama Papers δικηγόρο κ. Marc Bonnant. Η πτήση, που πραγματοποιήθηκε με έξοδα της Airbus, ξεκίνησε από το αεροδρόμιο Biggin Hill στο Ν. Λονδίνο και κατέληξε στο αεροδρόμιο Buochsκοντά στη Λουκέρνη στις 16 Νοεμβρίου 2016 (και όχι στις 17).

Θα αναζητήσω σύντομα μάρτυρες για τις ανάγκες της έρευνας, ωστόσο πιστεύω ότι στο κρυφό δείπνο ήταν επίσης παρών και ο ελληνικής καταγωγής κ. Κίμων Σωτηρόπουλος, στέλεχος της Airbus. Υπάρχουν μήπως μάρτυρες της συνάντησης μεταξύ των κ.κ. Findlay, Bonnant και Σωτηρόπουλου;».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − seven =