αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως να ρυθμίσεις ποιος μπορεί να σχολιάσει τα posts σου στο Instagram

Πως να ρυθμίσεις ποιος μπορεί να σχολιάσει τα posts σου στο Instagram

Το να διατηρείτε δημόσιο το προφίλ σας Instagram είναι το κλειδί για την προσέγγιση ενός ευρύτερου κοινού, και την αύξηση των followers.

Δυστυχώς όμως, αφήνει τις δημοσιεύσεις σας εκτεθειμένες σε ανεπιθύμητα μηνύματα. Με τις ρυθμίσεις ελέγχου απορρήτου του Instagram, μπορείτε να έχετε ένα προστατευμένο προφίλ και να μείνετε μακριά από αρνητικά σχόλια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα βήματα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή και προχωρήστε στην καρτέλα του προφίλ πατώντας τη μικρογραφία της εικόνας σας, στην κάτω δεξιά γωνία.

2. Μεταβείτε στο μενού πατώντας το κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία και στη συνέχεια μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Απόρρητο.

3. Μπείτε στην επιλογή «Σχόλια».

4. Κάντε κλικ στην επιλογή «Να επιτρέπονται σχόλια από» που σας επιτρέπει να ελέγξετε ποια ομάδα ατόμων μπορεί να αφήσει σχόλια στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

5. Εάν έχετε δημόσιο προφίλ στο Instagram, αυτή η ρύθμιση έχει διαμορφωθεί σε «Όλοι». Μπορείτε να το αλλάξετε για να λαμβάνετε σχόλια μόνο από τα άτομα που ακολουθείτε, από τους φαν σας ή και από τα δύο. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκλείσετε μεμονωμένα άτομα από το να σχολιάζουν τις αναρτήσεις σας. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε «Αποκλεισμός σχολίων από» στις ρυθμίσεις «Σχόλια».

6. Στο πεδίο της αναζήτησης πατήστε το όνομα του ατόμου που θέλετε να αποκλείσετε, και όταν εμφανιστεί στα αποτελέσματα πατήστε «Αποκλεισμός».

7. Εάν θέλετε να αντιστρέψετε αυτή την επιλογή αργότερα, απλώς επιστρέψτε σε αυτή τη σελίδα και πατήστε το κουμπί «Κατάργηση αποκλεισμού», δίπλα στον χρήστη που θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό από το σχολιασμό.

Πηγή: secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 2 =