αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι startups Ferryhopper και Welcome Pickups ενώνουν τις δυνάμεις τους

Οι startups Ferryhopper και Welcome Pickups ενώνουν τις δυνάμεις τους

Το Ferryhopper και η Welcome Pickups ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους. Με πολλή χαρά, οι δύο εταιρείες προσβλέπουν σε μια συνεργασία που θα συνδυάσει τις υπηρεσίες τους, ταιριάζοντας έτσι δύο σύγχρονα προϊόντα και προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Ελλάδα.

Οι χρήστες του Ferryhopper θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο/ λιμάνι αλλά και το ξενοδοχείο τους, απολαμβάνοντας έτσι τις σύγχρονες και αυτοματοποιημένες υπηρεσίες μεταφοράς που παρέχει η Welcome.

Ο Χρήστος Σπαθαράκης, συνιδρυτής και CEO του Ferryhopper δήλωσε: “ Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες μια ολοκληρωμένη παλέτα υπηρεσιών, βοηθώντας τους να απολαύσουν το ταξίδι τους. Η συνεργασία με την Welcome Pickups, γνωστή για την μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει, θα μας βοηθήσει πολύ να παρέχουμε μέσα από την πλατφόρμα μας μια ξεχωριστή λύση στους χρήστες μας”.

Ο Σάββας Γεωργίου, συνιδρυτής και CPO της Welcome Pickups δήλωσε: “Είμαι προσωπικά πολύ χαρούμενος για το νέο launch. Μετά από πολλές συνεργασίες με εταιρείες στο Hotel Tech Industry, η Welcome Pickups ξεκίνησε μία καινούρια σειρά από integrations στον τομέα και το Ferryhopper είναι η πρώτη που ανακοινώνεται επισήμως. Και οι δύο εταιρείες έχουμε ήδη κερδίσει έδαφος στους προορισμούς που δραστηριοποιούμαστε και επικεντρωνόμαστε στο να παρέχουμε την καλύτερη πιθανή εμπειρία στους ταξιδιώτες σε online και offline περιβάλλον. Έχοντας αυτά κατά νου, ο συνδιασμός των υπηρεσιών μας, μας φάνηκε απόλυτα λογικός. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μεταξύ του Ferryhopper και της Welcome Pickups θα έχει ως αποτέλεσμα μία πραγματικά μοναδική εμπειρία για τους ταξιδιώτες στην Ελλάδα”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − seven =