αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜπόνους 1 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους δίνει ο όμιλος SABO

Μπόνους 1 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους δίνει ο όμιλος SABO

Αυξημένος κατά 33% σε σχέση με το 2020 ήταν ο κύκλος εργασιών του ομίλου SABO για το 2021, ξεπερνώντας τα 50 εκατ. ευρώ.

Στο πλαίσιο της έμπρακτης αναγνώρισης της συμβολής των εργαζομένων του στις οικονομικές επιδόσεις του 2021, ο όμιλος αποφάσισε να διανείμει 1 εκατ. ευρώ, μεγαλύτερο από το 35% των κερδών προ φόρων, πλέον των σταθερών ετήσιων απολαβών, σε μπόνους υψηλής αποδοτικότητας, ενώ ταυτόχρονα προχωράει σε σημαντικές αυξήσεις στον μισθό των εργαζομένων. Στα άμεσα πλάνα του ομίλου για το έτος 2022 συγκαταλέγεται η επιπλέον στελέχωση του εργατικού δυναμικού με 50 νέες προσλήψεις, καθώς και η παροχή ιδιωτικού προγράμματος δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για το σύνολο του προσωπικού. Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο όμιλος, «χάρη στο αφοσιωμένο και άρτια εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό του κατάφερε μέσα σε τέσσερις δεκαετίες να αποτελεί αντιπροσωπευτικό παράδειγμα επιχειρηματικής αριστείας στην Ελλάδα αλλά και στον διεθνή στίβο, με δυναμική παρουσία σε πάνω από 50 χώρες Ευρώπης, Ασίας, Μ. Ανατολής, Αφρικής και Βόρειας και Λατινικής Αμερικής, εξάγοντας ετησίως περισσότερο από το 60% του κύκλου εργασιών του».

Ο SABO Group, με έδρα το Βασιλικό Ευβοίας, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα με 40ετή παρουσία στον τομέα της κατασκευής βιομηχανικού εξοπλισμού σε πλήθος κλάδων, όπως η ανακύκλωση και διαχείριση αποβλήτων, η βαριά βιομηχανία, οι ρομποτικές εφαρμογές και τα συστήματα logistics σε τρόφιμα, ποτά και φάρμακα, η κατασκευή έργων υποδομής και βιομηχανικών κτιρίων, η κεραμοποιία και, πρόσφατα, η ναυτιλία. Τον όμιλο SABO συνθέτουν εκτός από τη SABO S.A., η κατασκευαστική εταιρεία Socap ΑΤΕ, η SABO Filiere S.A. και άλλες θυγατρικές σε Βραζιλία, Ρουμανία και Ιταλία οι οποίες απασχολούν συνολικά 350 εργαζομένους.

Ο όμιλος υλοποιεί επενδύσεις ύψους άνω των 3 εκατ. ευρώ με στόχο την αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας μέσω της ανέγερσης νέων παραγωγικών εγκαταστάσεων και τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού. Οι επενδύσεις αυτές αποτελούν τη δεύτερη φάση ενός συνολικού προγράμματος επενδύσεων που ξεπερνάει τα 8 εκατ. ευρώ την τελευταία πενταετία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 3 =