αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΜια αγγελία που πρέπει να δεις: Η Airbnb σε πληρώνει για να μείνεις σαν ντόπιος, 3 μήνες, σε ένα μαγευτικό χωρίο της Ιταλίας

Μια αγγελία που πρέπει να δεις: Η Airbnb σε πληρώνει για να μείνεις σαν ντόπιος, 3 μήνες, σε ένα μαγευτικό χωρίο της Ιταλίας

Κατά καιρούς έχουμε αναρτήσει αρκετές dream jobs εδώ στο It’s Possible. Και ξέρουμε ότι σας αρέσουν. Τώρα θα δούμε λοιπόν ακόμα μια τέτοια αγγελία που εντοπίσαμε. Και είναι… ιδιαίτερα ελκυστική. Τι περιλαμβάνει: Να εγκατασταθείς για 3 μήνες σε ένα Ιταλικό χωριό, να ζήσεις ως ντόπιος και να πληρώνεσαι!

Το concept μοιάζει μαγικό, και πίσω από αυτό βρίσκεται η Airbnb. Ο τεχνολογικός κολοσσός σε συνεργασία με την ΜΚΟ, Wonder Grottole, θέλουν να στείλουν 4 ανθρώπους στο χωριό Grottole, στη Νότια Ιταλία. Το Grottole είναι χτισμένο σε ένα βουνό και είναι γνωστό για χειροποίητα κεραμικά που ψήνονται σε σπηλιές της περιοχής. Ο οικισμός του χωριού χρονολογείται από την Παλαιολιθική εποχή, αλλά τώρα, με μόλις 300 κατοίκους στο ιστορικό του κέντρο και πάνω από 600 άδεια σπίτια, είναι ένας τόπος που κινδυνεύει να εξαφανιστεί.

Για να αναζωογονήσουν το χωριό, η Airbnb και το Wonder Grottole αναζητούν τέσσερις τυχερούς ανθρώπους να μετακομίσουν στο Grottole αυτό το καλοκαίρι και να γίνουν φιλοξενούμενοι της Experience and Home για τρεις μήνες. Θα εκπαιδευτούν για ένα μήνα και στη συνέχεια θα βυθιστούν… στην κοινωνική ζωή του τόπου, θα ζήσουν σε παραδοσιακά σπίτια και θα ξοδέψουν χρόνο με τους κατοίκους για να μάθουν διάφορες δεξιότητες όπως η κηπευτική καλλιέργεια, η συγκομιδή μελιού, η παραγωγή ελαιολάδου και η παρασκευή ζυμαρικών. Όλα τα έσοδα από αυτές τις εμπειρίες θα επανεπενδύονται ξανά στο χωριό.

Και φυσικά θα πληρωθείς για την 3μηνη «θητεία» σου εκεί. Χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται το χρηματικό ποσό. Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου. Μπορείς να κάνεις την αίτηση σου και να διαβάσεις αναλυτικές πληροφορίες στο italiansabbatical.com.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 8 =