αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜέσα στα επόμενα χρόνια τα Mikel θα ολοκληρώσουν την ανάπτυξη τους στην Ελλάδα- Τα επόμενα σχέδια του ιδρυτή

Μέσα στα επόμενα χρόνια τα Mikel θα ολοκληρώσουν την ανάπτυξη τους στην Ελλάδα- Τα επόμενα σχέδια του ιδρυτή

Η αλυσίδα καφέ που ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια από την Λάρισα, θα είναι… σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσα στα επόμενα χρόνια. Και κάπως έτσι θα ολοκληρώσει την ανάπτυξη της στην Ελλάδα. Αυτό δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ο ιδρυτής των Mikel, Λευτέρης Κυριακάκης, σε συνέντευξη του στο Oneman. Σύμφωνα με τον κ. Κυριακάκη μέσα στα επόμενα 3-4 χρόνια αναμένεται να έχει καλυφθεί όλη η επικράτεια με τον αριθμό των καταστημάτων να φθάνουν στα επίπεδα των 230 – 240.

Όπως ξεκαθάρισε δεν τον ενδιαφέρει στην συνέχεια να αναπτυχθεί με κάποιο διαφορετικό concept και ότι βασικό μέλημα για την επόμενη ημέρα, σε ότι αφορά την Ελλάδα, είναι να υπάρξουν οι απαραίτητες ανακαινίσεις σε πιο παλιά καταστήματα καθώς η μεταφορά ορισμένων άλλων σε πιο κεντρικά και εμπορικά σημεία.
Επέκταση στο εξωτερικό

Σε ότι αφορά στο εξωτερικό μετά την επέκταση στην Βουλγαρία – αρχικά με δύο σημεία – αυτό το διάστημα έχει μπει σε διαδικασία εγκαινίων το πρώτο κατάστημα της Mikel στην Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στην Τζέντα. Με την επέκταση αυτή η αλυσίδα, που πριν από λίγες ημέρες συμπλήρωσε 10 χρόνια, θα έχει πλέον παρουσία σε οκτώ χώρες καθώς πέρα από την Ελλάδα έχει επεκταθεί σε Κύπρο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Βρετανία, Αυστραλία, ΗΠΑ και Βουλγαρία.

Επόμενος σταθμός αναμένεται να είναι η Αίγυπτος ενώ το 2019 αναμένεται να ληφθούν και οι αποφάσεις για την είσοδο των Mikel στην Γερμανία. Την ίδια χρονιά θα λειτουργήσει και το δεύτερο κατάστημα της αλυσίδας στο Λονδίνο καθώς τα μηνύματα που έχει λάβει η διοίκηση από το τοπικό κοινό είναι ιδιαίτερα θετικά. Θετικά είναι και τα πρώτα μηνύματα από την αγορά της Αμερικής όπου εξετάζεται πλέον η λειτουργία καταστήματος σε μεγάλο αστικό κέντρο με την Βοστόνη να συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + 6 =