αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚαταφθάνει το Microsoft Summit στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Καταφθάνει το Microsoft Summit στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Η Microsoft Ελλάς πραγματοποιεί για δεύτερη χρονιά το συνέδριο Microsoft Summit, με θέμα “Digitize.Disrupt.Drive”, την Τρίτη, 9 Μαΐου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Το συνέδριο, που αποτελεί πλέον το ετήσιο event της εταιρείας και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 800 συμμετέχοντες από τον επιχειρηματικό χώρο και τον κλάδο της Πληροφορικής, έχει ως στόχο να ενημερώσει και να εμπνεύσει το κοινό σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογίες, τις προκλήσεις και τις ραγδαίες εξελίξεις που αναμένονται στο συναρπαστικό κόσμο της τεχνολογίας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν διακεκριμένους ομιλητές παγκόσμιου βεληνεκούς, να κάνουν networking με κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους και να μοιραστούν ιδέες και απόψεις για την ψηφιακή εποχή που διανύουμε. Κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης είναι το “Digitize.Disrupt.Drive”, σκοπός του οποίου είναι να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει επιχειρήσεις οποιουδήποτε κλάδου και μεγέθους να καινοτομήσουν και να αναπτυχθούν ψηφιακά, στην εποχή του digital transformation.

Ανάμεσα στα highlights του event αξίζει να αναφερθεί η συμμετοχή της keynote ομιλήτριας, Nilofer Merchant, business visionary και best-seller συγγραφέως, την οποία αποκαλούν “JaneBond” της καινοτομίας, για την ικανότητά της να καθοδηγεί Fortune 500 και startup επιχειρήσεις.Με περισσότερα από 100 προϊοντικά launches στο ενεργητικό της και θεωρούμενη ανάμεσα στους top business gurus από τους Thinkers 50, η Nilofer έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προσκεκλημένη του Microsoft Summit, για να μοιραστεί με το κοινό καινοτόμες ιδέες και προτάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον των επιχειρήσεων. Σημαντική θα είναι και η συμβολή της Mc Kinsey & Company για το πώς το digital transformation μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης στις σημερινές επιχειρήσεις. Στις παράλληλες δράσεις του event το κοινό θα έχει την ευκαιρία να βιώσει εμπειρίες όπως Internet of Things, Extended Reality, Productivity in Action, Antipiracy κ.ά. μέσω livedemos.

Την εκδήλωση στηρίζουν ως χρυσός χορηγός η Logicom, ως μεγάλοι χορηγοί οι Atcom, Eurobank, Info Quest Technologies, Oktabit και Samsung, ως χορηγοί και οι Accounting Solutions Network, interworks.cloud και Vedicor, και ως υποστηρικτής η LeasePlan. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα των Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, ΣΕΠΕ, και ΣΕΒ. Τέλος, χορηγοί επικοινωνίας είναι η ιστοσελίδα Biztech.gr, τα κλαδικά έντυπα Channel Partner, Net Fax και NetWeek, και η ιστοσελίδα Sepe.gr.

Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η εγγραφή σας, εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + ten =