αρχικηVIRALΚατέφθασε η Monopoly της Θεσσαλονίκης

Κατέφθασε η Monopoly της Θεσσαλονίκης

Παγκόσμια πρεμιέρα έκανε η Monopoly της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ, με την πόλη να αποκτά πλέον το δικό της θρυλικό επιτραπέζιο παιχνίδι αγοραπωλησίας ιδιοκτησιών, όπου περιλαμβάνονται γνωστά τοπόσημα, μνημεία, κτίρια, ξενοδοχεία, αθλητικά στάδια και δρόμοι της Θεσσαλονίκης.

Τα σημεία που περιλαμβάνει η Monopoly Θεσσαλονίκης είναι: Λευκός πύργος, Αψίδα Γαλερίου, Hotel Queen Olga, Makedonia Palace, Πλατεία Αριστοτέλους, Noesis, Helexpo, Άνω Πόλη, Λαδάδικα, Αριστοτέλους, Πολυτεχνείου, Λαμπράκη, Στάδιο Τούμπας, Καυταντζόγλειο Στάδιο, Αλεξάνδρειο Μέλαθρον – Σάλα Νίκος Γκάλης, Πλατεία Αγίας Σοφίας, Πλατεία Ελευθερίας, Πλατεία Ναβαρίνου, Τσιμισκή, Εγνατία, Λεωφόρος Νίκης, Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, Επταπύργιο.

Η Winning Moves, δημιουργός της Monopoly Θεσσαλονίκης κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό το περιεχόμενο του παιχνιδιού, για να το αποκαλύψει στην πόλη και μάλιστα μέσα στην Έκθεση. Όπως σημειώνει η LIFO, οι τοπικές εκδοχές της Monopoly δημιουργούνται εδώ και 16 χρόνια και μέχρι στιγμής το παιχνίδι έχει πάρει τα δικαιώματα σε 103 χώρες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + eight =