αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΚανονικά τα δρομολόγια τρένων και προαστιακού την Τρίτη και Τετάρτη- Κρίθηκε παράνομη η απεργία

Κανονικά τα δρομολόγια τρένων και προαστιακού την Τρίτη και Τετάρτη- Κρίθηκε παράνομη η απεργία

Αναστέλλεται η αυριανή και μεθαυριανή απεργία στα τρένα και τον προαστιακό. Έτσι τα δρομολόγια θα γίνουν κανονικά. Το δικαστήριο έκρινε παράνομη την απεργία που είχαν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους (ΟΣΕ και προαστιακός).

Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ)

Μετά την απόφαση του Δικαστηρίου που προσέφυγαν οι Διοικήσεις ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ που έκρινε τις απεργίες παράνομες, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ των στάσεων εργασίας και της 24ωρης απεργίας  που είχαν προκηρυχθεί για την ΤΡΙΤΗ 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 και την ΤΕΤΑΡΤΗ 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 αντίστοιχα, του προσωπικού που απασχολείται στον Ο.Σ.Ε. Α.Ε., την Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε., την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., την ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. και τη ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. σε ολόκληρο το δίκτυο.

Παραμένουμε πιστοί στο διεκδικητικό μας πλαίσιο για Σ.Σ.Ε. και θα οργανώσουμε ξανά τις κινητοποιήσεις μας και με νέες αποφάσεις θα τις ανακοινώσουμε.

Καλούμε τα Σωματεία και τους εργαζόμενους σε ετοιμότητα και μαζί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε τόσο για υπογραφή Σ.Σ.Ε. όσο και για όποια Νομοσχέδια κατατίθενται και καταπατούν τα εργασιακά μας δικαιώματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − two =