αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤα ταξί ανακοίνωσαν 24ωρη απεργία

Τα ταξί ανακοίνωσαν 24ωρη απεργία

Σε στάση εργασίας στις 16 Νοεμβρίου από τις 9:00 έως τις 16:00 και 24ωρη απεργία στις 22 Νοεμβρίου προχωρούν οι οδηγοί ταξί, όπως ανακοίνωσε το ΣΑΤΑ, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών που αφορά τα μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής.

«Το ΣΑΤΑ απορρίπτει κάθε λέξη από το φορολογικό νομοσχέδιο της ντροπής και καλεί τους ταξιτζήδες σε έναν αγώνα δίχως αύριο […] Η κυβέρνηση θεωρεί ότι όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα έχουν εξασφαλισμένη την επιτυχία. Να μην το λέτε επιχειρείν τότε κ. Χατζηδάκη, να το λέτε επιτυχείν» αναφέρει το Συνδικάτο στην ανακοίνωσή του.

Την Πέμπτη 16/11 που θα γίνει η στάση εργασίας είναι προγραμματισμένη πορεία πορεία διαμαρτυρίας από τη Λεωφόρο Αθηνών προς το Υπουργείο Οικονομικών και στην συνέχεια προς το Υπουργείο Μεταφορών και θα κατατεθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας. Η προσυγκέντρωση ορίστηκε για τις 09:30 στην συμβολή των οδών Σπύρου Πάτση και Λεωφόρου Αθηνών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + twenty =