αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚαναδική εταιρία «αποβιβάζεται» στην Αθήνα και δημιουργεί 600 θέσεις εργασίας

Καναδική εταιρία «αποβιβάζεται» στην Αθήνα και δημιουργεί 600 θέσεις εργασίας

Μια άφιξη… από τον Καναδά θα έχουμε στην Αθήνα, μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα. Η Καναδική εταιρία 24-7 Intouch αποβιβάζεται στην ελληνική πρωτεύουσα, στα πλαίσια της παγκόσμιας επέκτασης της. Πρόκειται για μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των λύσεων customer care και της τεχνολογίας (call & contact centers).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το γραφείο στην Αθήνα θα είναι το πρώτο της στην Ευρώπη και το 18Ο συνολικά του δικτύου της καθώς ήδη δραστηριοποιείται σε ΗΠΑ, Καναδά, Γουατεμάλα, Κολομβία, Τζαμάικα και Φιλιππίνες.

Το γραφείο της Αθήνας θα βρίσκεται στην περιοχή των Αμπελοκήπων, θα ανοίξει μέσα στους πρώτους μήνες του 2020 και θα εξυπηρετεί κάποια από τα πλέον αναγνωρίσιμα brands στον πλανήτη. Παράλληλα, θα ενσωματώνει την ίδια εταιρική κουλτούρα, το branding των συνεργαζόμενων πελατών και τα μοναδικά στοιχεία design, που χαρακτηρίζουν και τα υφιστάμενα γραφεία της επιχείρησης.

«Στην Ελλάδα υπάρχει ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος κλάδος υπηρεσιών BPO (Business Process Outsourcing) και ανυπομονούμε να φέρουμε στην Αθήνα περισσότερες από 600 θέσεις εργασίας μαζί με τις καινοτόμους customer care λύσεις μας και την μοναδική μας κουλτούρα», δήλωσε ο Greg Fettes, συνιδρυτής & CEO της 24-7 Intouch.

Όπως εξηγούν τα στελέχη της εταιρίας, η Αθήνα προτιμήθηκε καθώς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά κέντρα στην Νοτιοανατολική Ευρώπη ενώ παράλληλα διαθέτει νεανικό και μορφωμένο εργατικό δυναμικό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + 4 =