αρχικηVIRALΘα την αγόραζες; Η ροζ KitKat μόλις ήρθε στην Ελλάδα

Θα την αγόραζες; Η ροζ KitKat μόλις ήρθε στην Ελλάδα

H νέα σοκολάτα της Nestlé, KitKat Ruby, φτιαγμένη από το νέο είδος σοκολάτας, τη Ruby, που αποτελεί τη μεγαλύτερη ανακάλυψη τα τελευταία 80 χρόνια, «προσγειώθηκε» στην ελληνική αγορά για να μας προσφέρει την πιο απρόσμενη εμπειρία!

Η Nestlé, μια εταιρεία με παράδοση τόσο στη σοκολάτα όσο και στην καινοτομία, δημιούργησε τη νέα KitKat Ruby, φτιαγμένη από Ruby κόκκους κακάο. Η σοκολάτα Ruby έρχεται να συμπληρώσει τα τρία είδη σοκολάτας που ήδη γνωρίζουμε: τη μαύρη, τη γάλακτος και τη λευκή και αποτελεί τη μεγαλύτερη ανακάλυψη στη σοκολάτα τα τελευταία 80 χρόνια μετά την ανακάλυψη της λευκής σοκολάτας το 1930 από την Nestlé. Αυτό που κάνει τη σοκολάτα Ruby τόσο μοναδική είναι η έντονη φρουτώδης γεύση της, που είναι φυσική και δεν προέρχεται από προσθήκη αρώματος ή χρώματος, αλλά μόνο από το φυσικό καρπό κακάο Ruby, στον οποίο οφείλει και το υπέροχο ροζ χρώμα της.

Σε αυτό το σπουδαίο ξεκίνημα το 2018, η KitKat Ruby κυκλοφόρησε σε επιλεγμένες αγορές, με τη νέα σοκολάτα να γίνεται sold out σε διάστημα 30 λεπτών! Πλέον, το πιο απρόσμενο διάλειμμα προσφέρεται από την KitKat Ruby και στο ελληνικό κοινό, που έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μια από τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις που πρώτη η εταιρεία Nestlé αποφάσισε να δημιουργήσει σε ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της.

Στα πλαίσια αυτής της ξεχωριστής γεύσης η Nestlé καλωσόρισε το νέο μέλος της οικογένειας ΚitKat με ένα απρόσμενο event, αντάξιο της ιδιαιτερότητάς του. Σε αυτή τη μοναδική βραδιά ξεδιπλώθηκε με θεατρικό τρόπο όλη η διαδρομή του ταξιδιού, από την ανακάλυψη του καρπού Rubyμέχρι τη δημιουργία της KitKat Ruby. Σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον εμπνευσμένο από το φυσικό ροζ χρώμα της Ruby, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να μάθουν για τη μεγαλύτερη ανακάλυψη στο χώρο της σοκολάτας και να δουν live πώς φτιάχνεται η KitKat Ruby.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + 5 =