αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΘέλεις να γίνεις influencer στα social media; Τότε τσέκαρε αυτή τη δωρεάν ημερίδα στο Innovathens

Θέλεις να γίνεις influencer στα social media; Τότε τσέκαρε αυτή τη δωρεάν ημερίδα στο Innovathens

Κάνεις scrolling στο Ιnstagram και φαντάζεσαι αν θα μπορούσες να είσαι κι εσύ influencer; Σκέφτεσαι πώς η επιχείρησή σου θα προσεγγίσει ψηφιακά τις μεγαλύτερες κοινότητες, για να αναπτύξει τη δραστηριότητά της; Αναρωτιέσαι πώς τα posts σου γίνεται να έχουν τη μέγιστη δυνατή απήχηση και πώς θα φτάσει το κανάλι σου στην κορυφή των αναζητήσεων; Θέλεις να μάθεις πώς θα καταφέρεις να έχεις πιστούς followers; Και τελικά, είναι ο influencer επάγγελμα;

«Is this so… you? Εάν ναι, τότε σε περιμένουμε την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στο INNOVATHENS powered by Samsung, Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων και στην ημερίδα «So Me! Social Media: Posting, Influencing, Engaging», μία ημέρα αφιερωμένη στο συναρπαστικά σύνθετο κόσμο των social media. Οι top Έλληνες bloggers, youtubers ή/και influencers σε ιδιαίτερα αγαπημένους τομείς, όπως video games, φωτογραφία, μόδα και μαγειρική μοιράζονται μυστικά και insights για τον τρόπο που χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνούν τις ιστορίες τους. Ομιλίες, Q+A και δημιουργικά workshops από communication experts θα λύσουν όποιες απορίες για την ψηφιακή σου εικόνα και θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τη δυναμική των social media. Μάθε περισσότερα για τους influencers, αλλά και τρόπους με τους οποίους θα μπορούσες να ενισχύσεις τις προσωπικές ή εταιρικές σου σελίδες», τονίζουν οι διοργανωτές.

Το «So Me! Social Media: Posting, Influencing, Engaging» είναι εδώ για να ενισχύσεις την αναγνωσιμότητα σου!  Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των αγαπημένων bloggers, youtubers ή/και influencers που θα συμμετέχουν καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας. Stay tuned!

#DigitalCitizen

Πότε: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018
Που: INNOVATHENS powered by Samsung
Ώρα:
19.00
*Είσοδος ελεύθερη

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + fifteen =