αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Apple παρουσίασε τα νέα MacBook Pro και ακουστικά AirPods- Πόσο κοστίζουν

Η Apple παρουσίασε τα νέα MacBook Pro και ακουστικά AirPods- Πόσο κοστίζουν

Δύο νέα μοντέλα MacBook Pro που τροφοδοτούνται από δικούς της ημιαγωγούς, αλλά και τη νέα γενιά ασύρματων ακουστικών AirPods και μια υπηρεσία συνδρομητικής μουσικής με 5 δολάρια τον μήνα, παρουσίασε η Apple Inc. τη Δευτέρα.

Οι νέοι φορητοί υπολογιστές MacBook Pro με οθόνες 14 και 16 ιντσών αντίστοιχα, τροφοδοτούνται από τα νέα τσιπ υψηλής ισχύος της Apple M1 Pro και M1 Max, τα οποία αναμένεται να έχουν καλύτερη απόδοση από τα προηγούμενα τσιπ M1 της εταιρείας, χρησιμοποιώντας παράλληλα λιγότερη ισχύ από τα ανταγωνιστικά τσιπ εταιρειών όπως η Intel Corp και η Advanced Micro Devices Inc.

lcimg-0455925b-f39d-4033-80be-fa4009421501.jpg

Ο Johny Srouji, επικεφαλής του τμήματος ημιαγωγών της Apple, δήλωσε ότι το τσιπ M1 Max καταναλώνει έως και 100 watt λιγότερη ενέργεια από άλλα τσιπ φορητών υπολογιστών υψηλής τεχνολογίας, πράγμα που μεταφράζεται σε καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

“Είναι το πιο ισχυρό τσιπ που έχουμε κατασκευάσει ποτέ”, δήλωσε ο Srouji για το M1 Max.

Η Apple ανακοίνωσε ότι το MacBook Pro των 14 ιντσών θα ξεκινά από 1.999 δολάρια και το μοντέλο 16 ιντσών από 2.499 δολάρια. Οι αποστολές και των δύο υπολογιστών θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα, δήλωσε η Apple.

Όσον αφορά τα νέα AirPods της Apple είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και στο νερό και θα έχουν ορισμένες δυνατότητες ήχου που υπήρχαν και στα AirPods Pro. Όσο για την τιμή τους, θα κοστίζουν 179 δολάρια και θα είναι διαθέσιμα από την επόμενη εβδομάδα.

Τα νέα AirPods της Apple είναι διαθέσιμα για online παραγγελία στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε περισσότερες από 26 χώρες και περιοχές από σήμερα, ενώ θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα από τις 26 Οκτωβρίου.

image.png.c1cb591ec053181eae5ec95b3ac267eb.png
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − thirteen =