αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ 28χρονη Κρητικιά που έφτιαξε δικό της brand με σανδάλια και αυτά έφτασαν μέχρι τη Νότια Αφρική

Η 28χρονη Κρητικιά που έφτιαξε δικό της brand με σανδάλια και αυτά έφτασαν μέχρι τη Νότια Αφρική

Μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες κατ’ επιλογή του πελάτη, ή -στην προκειμένη περίπτωση- κυρίως της πελάτισσας, επιμελείται η 28χρονη Εύα Μολδοβανίδου από το Ρέθυμνο, με τα σανδάλια της να γίνονται ανάρπαστα και να μοσχοπουλάνε, ειδικά στο εξωτερικό!

Η πανέμορφη Ρεθυμνιώτισσα, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό και ομολογουμένως έξυπνο brand, το Sundali by E.creations, που είναι πλέον αρκετά περιζήτητο, με την κάθε ενδιαφρερόμενη να συζητάει με την Εύα το πως φαντάζεται το σανδάλι της και εκείνη να της του δίνει μορφή με τα χέρια της.

Το όλο εγχείρημα έχει κάνει πάταγο ιδίως στο εξωτερικό, σε μια εποχή που θα περίμενε κανείς να μην ευδοκιμήσει, αφενός λόγω της κρίσης, αλλά και με τη βαριά εμπορευματοποιημένη βιομηχανία, που βγάζει μαζικά τεράστιες ποσότητες σε άμεση πρόσβαση στον καταναλωτή.

Ωστόσο η Εύα απέδειξε ότι αν αγαπάς κάτι πολύ και το κάνεις με την όρεξη και το μεράκι σου, ο κόσμος στο ανταποδίδει. «Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σκοπό να ξεκινήσω να φτιάχνω σανδάλια. Γενικά έκανα και κάνω πολλές και διάφορες κατασκευές, από κοσμήματα μέχρι διάφορα διακοσμητικά είδη. Οπότε είχα κάποια υλικά, είχα και ένα παλιό ζευγάρι δερμάτινα -όπως όλες μας- και είπα να κάνω μια δοκιμή. Αργότερα τα είδε η μητέρα μου, “ζήλεψε” και έφτιαξα και σε αυτή από ένα ζευγάρι, μετά ακολούθησαν οι κολλητές μου και τώρα πλέον, ο κόσμος όλος!», λέει η ίδια στο Zarpanews.gr.

Και συμπληρώνει: «Στην αρχή ξεκίνησα πολύ δειλά… με φίλους και γνωστούς… τώρα φτάνω από 500 ζευγάρια την σεζόν. Θα μπορούσα και να φτιάχνω αρκετά παραπάνω, αφού μου έχουν προταθεί συνεργασίες από αρκετά καταστήματα, απλά επειδή θέλω να συνεχίσω να τα κάνω όλα μόνη μου και είμαι και λίγο τελειομανής σε ότι και αν κάνω, προτιμώ να αναλαμβάνω παραγγελίες μέχρι εκεί που το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου. Άλλωστε αυτό δεν είναι το επάγγελμα μου -καθώς ασχολούμαι με τουριστικές επιχειρήσεις-, αλλά είναι το χόμπι μου, το μεράκι μου και έτσι θέλω να παραμείνει!».

Παράλληλα εξηγεί: «Τα σανδάλια μου ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού. Έχουν φτάσει μέχρι και την Νότια Αφρική και αυτό με χαροποιεί πολύ, μιας και όλα τα σανδάλια που πάνε εξωτερικό, έχουν όλα ελληνικά χρώματα, μαιάνδρους και άλλα ελληνικά σύμβολα και με χαροποιεί που η Ελλάδα είναι παντού, ακόμα και μέσα από την δική μου μικρή συνεισφορά!».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 12 =