αρχικηVIRALΗ σκηνή που «κόπηκε» στο Joker. Και αποκαλύπτει τι έγινε με έναν από τους βασικούς χαρακτήρες

Η σκηνή που «κόπηκε» στο Joker. Και αποκαλύπτει τι έγινε με έναν από τους βασικούς χαρακτήρες

Όσοι έχουν δει την ταινία Joker, θα είδαν την ιδιαίτερη σχέση που δημιούργησε ο πρωταγωνιστής με την Σόφι. Μια νεαρή κοπέλα που έμενε στην ίδια πολυκατοικία. Ωστόσο, υπάρχει ένα… μυστήριο γύρω από τον συγκεκριμένο ρόλο.

Η τελευταία φορά που βλέπουμε στην ταινία την Σόφι, είναι όταν βρίσκει τον τον Τζόκερ και έντρομη του ζητά να φύγει. Εκεί καταλαβαίνουμε όλοι ότι η σχέση που είχαν οι δύο τους ήταν μόνο ένα δημιούργημα της φαντασίας του. Στην συνέχεια τον βλέπουμε στον διάδρομο της πολυκατοικίας, να φεύγει από το διαμέρισμα της Σόφι.

Και το κοινό διχάστηκε; Τελικά την σκότωσε ή δεν την σκότωσε. Όπως αναφέρει το Insider, ο σκηνοθέτης αφήνει την μοίρα της Σόφι σκοπίμως διφορούμενη στην ταινία.

«Μας αρέσει η ιδέα ότι είναι σχεδόν σαν μια δοκιμασία λακτίσματος για το κοινό να πει, ”πόσο τρελός είναι αυτός;”. Οι περισσότεροι άνθρωποι που μίλησα εγώ πιστεύουν ότι δεν την σκότωσε γιατί καταλαβαίνουν ότι σκοτώνει μόνο τους ανθρώπους που του έκαναν κακό. Αυτή δεν είχε καμία σχέση με αυτό. Οι περισσότεροι άνθρωποι κατάλαβαν ότι, ακόμη και ως κακοποιός, ζούσε με έναν συγκεκριμένο κώδικα. Φυσικά δεν σκότωσε αυτή τη γυναίκα».

Η σκηνή στο διαμέρισμα είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε τη Σόφι, αλλά ο Φίλιπς αποκάλυψε ότι υπήρχε μια ακόμη σκηνή, μετά το περιστατικό στο διαμέρισμα, η οποία κόπηκε και η οποία επιβεβαίωνε ότι η Σόφι ήταν ζωντανή. Ήταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε ο Άρθουρ στον Μάρεϊ Φράνκλιν (Ρόμπερτ Ντε Νίρο) όπου αποκαλύπτει σε όλον τον κόσμο ότι είναι ο Τζόκερ. Κάποια στιγμή δείχνει ότι την εκπομπή την παρακολουθεί και η Σόφι, άρα δεν θα μπορούσε να είναι νεκρή.

Ο Φίλιπ είπε ότι έκοψε την συγκεκριμένη σκηνή γιατί ήθελε η ιστορία να ειπωθεί από την πλευρά του Τζόκερ και αν έβαζε εμβόλιμη τη Σόφι θα χάλαγε τον αφηγιματική δομή της ταινίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αν είσαι καλός σε κάτι, ποτέ μην το κάνεις δωρεάν»: 8 φράσεις του Joker με την δική τους σημασία

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + nineteen =