αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ πλατφόρμα Bolt μπαίνει στην Ελληνική αγορά μέσω franchise- Που μπορείς να κάνεις αίτηση

Η πλατφόρμα Bolt μπαίνει στην Ελληνική αγορά μέσω franchise- Που μπορείς να κάνεις αίτηση

Η Bolt, η κορυφαία πλατφόρμα μεταφοράς κατά παραγγελία στην Ευρώπη και την Αφρική, παρουσιάζει το Bolt Franchise με τη φιλοδοξία να ξεκινήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα.

Η Bolt έχει πάνω από 50 εκατομμύρια χρήστες σε πάνω από 40 χώρες σε όλη την Ευρώπη και την Αφρική. Οι υπηρεσίες της κυμαίνονται από τη μεταφορά ατόμων και αγαθών με μίσθωση έως τη μικρο-κινητικότητα με ηλεκτρονικά σκούτερ και από ηλεκτρικά ποδήλατα έως την παράδοση τροφίμων και πακέτων. Το νέο πρόγραμμα δικαιοχρησίας της εταιρείας στοχεύει στο να φέρει οικονομικά προσιτές, βολικές και υπεύθυνες υπηρεσίες αστικών μεταφορών και παράδοσης σε περισσότερους πελάτες παγκοσμίως. Η Bolt είναι η πρώτη πλατφόρμα κινητικότητας παγκοσμίως που παρουσιάζει ένα διεθνές πρόγραμμα δικαιοχρησίας για κατά παραγγελία μεταφορά και παράδοση τροφίμων.

Ο Nikita Utkins, Υπεύθυνος Επέκτασης Δικαιοχρησίας της Bolt, είπε: «Σχεδόν διπλασιάσαμε τον αριθμό των πελατών μας το 2020, φτάνοντας τους 50 εκατομμύρια χρήστες σε 40 χώρες και 200 πόλεις. Σήμερα, παρουσιάζουμε το Bolt Franchise, επιτρέποντας στους τοπικούς επιχειρηματίες να χτίσουν επιχειρήσεις βασιζόμενοι στην κορυφαία τεχνολογία και τεχνογνωσία της Bolt. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή την ευκαιρία να φέρουμε οικονομικά προσιτές και βολικές υπηρεσίες μεταφοράς σε περισσότερους πελάτες στην Ελλάδα».

Η Bolt θα συνεργαστεί με εγκεκριμένους δικαιοδόχους για τη λειτουργία υπηρεσιών κινητικότητας στις αγορές τους βάσει μεριδίου εσόδων. Οι επιχειρηματίες που θα συμμετάσχουν στο Bolt Franchise θα είναι υπεύθυνοι για τις τοπικές δραστηριότητες, όπως το μάρκετινγκ, η εξυπηρέτηση πελατών και η ενσωμάτωση των οδηγών και των μεταφορέων. Οι εταιρείες μπορούν να επιλέξουν να συνεργαστούν με την Bolt για να παρουσιάσουν μία ή πολλές υπηρεσίες, όπως οι υπηρεσίες μεταφοράς ατόμων και αγαθών με μίσθωση, η μικρο-κινητικότητα με σκούτερ και ηλεκτρικά ποδήλατα και η παράδοση τροφίμων.

Το πρόγραμμα δικαιοχρησίας βασίζεται στη μακροπρόθεσμη συνεργασία της Bolt με συνεργαζόμενους οργανισμούς που διαχειρίζονται τις τοπικές δραστηριότητες της σε επιλεγμένες αγορές.

Ο Nikita Utkins, Υπεύθυνος Επέκτασης Δικαιοχρησίας της Bolt, είπε: «Παρά την αυξανόμενη δημοτικότητα των υπηρεσιών κατά παραγγελία τα τελευταία χρόνια, εξακολουθούν να υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες καινοτομίας στον κλάδο. Αυτό αποδεικνύεται από την εμπειρία μας στις επιτυχημένες συνεργασίες με τοπικούς επιχειρηματίες σε χώρες όπως το Μεξικό, τη Ρωσία και τη Σαουδική Αραβία. Θέλουμε να παρέχουμε τη δυνατότητα σε εξαιρετικούς τοπικούς επιχειρηματίες να έχουν πρόσβαση σε παγκοσμίου επιπέδου τεχνολογία και να φέρουμε καλύτερες υπηρεσίες σε εκατομμύρια ανθρώπους.»

Το Bolt Franchise είναι ανοιχτό για αιτήσεις παγκοσμίως μέσω της ιστοσελίδας bolt.eu/franchise.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − fifteen =