αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ μυστηριώδης… 5X νέα τεχνολογία που αναμένεται να παρουσιάσει η κινεζική Oppo

Η μυστηριώδης… 5X νέα τεχνολογία που αναμένεται να παρουσιάσει η κινεζική Oppo

Η Oppo, η γνωστή κινεζική εταιρεία κατασκευής συσκευών smartphones, θα κάνει αισθητή την παρουσία της στην έκθεση MWC 2017 στις 27 Φεβρουαρίου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να μας παρουσιάσει μια νέα τεχνολογία γνωστή με την κωδική ονομασία 5X. Περί τίνος πρόκειται δε μας επεξηγεί ακριβώς η Oppo, αλλά πολλά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για μια νέα τεχνολογία κάμερας και όχι για ένα νέο smartphone.

Τι θα μπορούσε να είναι το «5X»; Η ονομασία αυτή σε συνδυασμό με τη φράση «So close you can feel it» που συνοδεύει την πρόσκληση μας κάνει να πιστεύουμε ότι σχετίζεται με το zoom της κάμερας. Αν αναφέρεται σε ένα 5x zoom και μάλιστα οπτικό, χωρίς μεγάλες προεκτάσεις του φακού, θα ξεπερνά το 2x zoom της Apple που συναντάμε στα iPhone 7 Plus και το 2.3x zoom της Asus του Zenfone 3 Zoom.

Πριν από ένα χρόνο, όπως σημειώνει το Digitallife.gr,η Oppo είχε αποκαλύψει στην έκθεση Mobile World Congress, ένα σύστημα γρήγορης φόρτισης της μπαταρίας, που θα επέτρεπε σε ένα smartphone να πάει από το 0 στο 100% σε μόλις 15 λεπτά αλλά και μια νέα τεχνολογία σταθεροποίησης για την κάμερα. Ωστόσο, καμιά από αυτές δεν έκαναν το ντεμπούτο τους σε κάποιο smartphone της Oppo, παρά τις προθέσεις που υπήρχαν, κάτι τέτοιο να πραγματοποιηθεί πριν το τέλος του χρόνου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − seven =