αρχικηVIRALΕτοιμάζεται το πρώτο χωριό αποκλειστικά για χορτοφάγους

Ετοιμάζεται το πρώτο χωριό αποκλειστικά για χορτοφάγους

Αν είστε χορτοφάγος που δεν μπορεί να αντέξει τη μυρωδιά του μαγειρεμένου κρέατος ή ακόμα και τη σκέψη του να ζει κοντά σε κάποιον που του αρέσει να καταναλώνει κρέας, σύντομα θα μπορέσετε να μετακινηθείτε σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων μόνο για χορτοφάγους στη Ρωσία.

Το Veda Village κατασκευάζεται στα προάστια της Αγίας Πετρούπολης και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για χορτοφάγους που επιθυμούν να ασκήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής σε μια κοινότητα ομοειδών ανθρώπων. Η πρώτη και πιο σημαντική απαίτηση για αγορά ή ενοικίαση ενός διαμερίσματος εδώ είναι να είσαι χορτοφάγος.

Όπως διαβάζουμε στο perierga.gr, οι υποψήφιοι αγοραστές θα υποβληθούν σε συνεντεύξεις με ειδικούς κι αν δεν τους πείσουν ότι είναι αληθινοί χορτοφάγοι, η αίτησή τους θα απορριφθεί. Αλλά μια διατροφή χωρίς κρέας δεν είναι το μόνο που απαιτείται για να κερδίσετε μια θέση στο χωριό Veda. Απαγορεύεται επίσης το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ στο συγκρότημα κατοικιών!

«Το κύριο πράγμα γι ‘αυτό το συγκρότημα είναι μια ευκαιρία να ζήσουν και να εξελιχθούν μαζί με τους ομοϊδεάτες τους», δήλωσε η Maya Podlipskaya, υπεύθυνη στο Veda Village. Το χωριό στοχεύει να γίνει μια βιώσιμη κοινότητα της οποίας οι κάτοικοι θα είναι αυτάρκεις όσον αφορά στην ενέργεια, στο νερό, στην επεξεργασία των αποβλήτων και στην παραγωγή τροφίμων.

Δύο από τα επτά πολυώροφα κτήρια διαμερισμάτων στο Veda Village έχουν ήδη ολοκληρωθεί, ενώ τα υπόλοιπα αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές του επόμενου έτους. Το σύνολο του συγκροτήματος θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 210 οικογένειες.

Το Veda Village είναι το πρώτο χορτοφαγικό οικιστικό συγκρότημα στη Ρωσία, ωστόσο πολλοί το κατακρίνουν, χαρακτηρίζοντάς το ως το «πιο βαρετό μέρος στον κόσμο για να ζει κανείς!»…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × two =