αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπτά ιδέες για να χτίσεις ένα έξτρα εισόδημα μέσα στο 2022

Επτά ιδέες για να χτίσεις ένα έξτρα εισόδημα μέσα στο 2022

Το 2022 είναι μερικά βήματα μακριά. Πως θα σου φαινόταν μέσα στην νέα χρονιά να χτίσεις ένα έξτρα εισόδημα;

Οι επιλογές είναι πολλές. Παρακάτω θα δεις 7 ιδέες. Είναι 7 low-cost ιδέες ιδανικές για ανθρώπους που θέλουν ένα έξτρα εισόδημα ανά μήνα- χωρίς δηλαδή να αφήσουν απαραίτητα την πρωινή δουλειά τους. Μπορείς να ξεκινήσεις με ελάχιστο αρχικό μπάτζετ και να εργάζεσαι με ευέλικτα ωράρια. Και που ξέρεις, ίσως κάποια από αυτές της δραστηριότητες να εξελιχθεί σε full-time δουλειά στο μέλλον.

1# Μαθήματα μέσω skype. Αν έχεις μια δεξιότητα, μια ξένη γλώσσα ή οποιεσδήποτε άλλες γνώσεις που μπορείς να διδάξεις σε άλλους, εδώ είναι η ευκαιρία σου. Μπορείς να κάνεις μαθήματα μέσω Skype. Και να έχεις υποψήφιους μαθητές από όλο τον κόσμο, αφού τα μαθήματα θα γίνονται online.

2# Pet- Sitter. Είναι μια τάση που την βλέπουμε όλο και πιο έντονα τα τελευταία χρόνια. Τα δεδομένα απλά: Γίνεσαι pet-sitter. Δηλαδή αυτός που αναλαμβάνει να πάει βόλτα τα κατοικίδια άλλων ανθρώπων ή να τα φιλοξενεί κατά το χρονικό διάστημα που οι ιδιοκτήτες τους λείπουν.

3# Πωλήσεις προϊόντων στο Amazon. Αν έχεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι ή αν μπορείς να βρεις αντικείμενα με μεταπολιτική αξία, ήρθε η ώρα να μπεις στον κόσμο του Amazon. Και να δεις αν μπορείς να πουλήσεις κάποια από αυτά, βγάζοντας κέρδος. Πρόκειται φυσικά για μια δραστηριότητα με απολύτως ευέλικτα ωράρια. Θα την κάνεις όταν έχεις κενό χρόνο.

4# Κάνε μεταφράσεις online. Είναι ένα ακόμα τρόπος για να βγάλεις έξτρα χρήματα, από το δωμάτιο του σπιτιού σου. Αρκεί να ξέρεις ξένες γλώσσες. Πλέον υπάρχουν αρκετά websites μέσα από τα οποία μπορείς να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θέλουν μια τέτοια υπηρεσία. Δες μια σχετική λίστα που έχουμε φτιάξει εδώ.

5# Social Media Manager. Πιθανότατα ανήκεις στην γενιά που έχει μεγαλώσει μέσα στα social media. Αυτό το θέλουν αρκετές εταιρίες! Αν κοιτάξεις αγγελίες, θα διαπιστώσεις ότι συχνά αναζητούνται Social Media Managers. Αν το ΄χεις με τα κοινωνικά δίκτυα, κάνε αίτηση. Ίσως σε βοηθήσουν και μερικά σεμινάρια, για να μπεις πιο δυναμικά σε αυτό το πεδίο. Πρόκειται για μια δουλειά που επίσης γίνεται με digital τρόπο, ακόμα και από το σπίτι σου (αν το δέχεται η εταιρία). Μπορείς να αναζητήσεις δουλειές στα Upwork, Freelancer, Fiverr και PeoplePerHour.

6# Freelance δημιουργός περιεχομένου. Τα websites στην εποχή μας είναι αμέτρητα. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να φτιάχνει και το περιεχόμενο. Μπορείς λοιπόν να γίνεις ένας δημιουργός περιεχομένου. Να παρέχεις άρθρα για ένα ή περισσότερα sites. Ενώ υπάρχει επίσης η επιλογή να συνεργαστείς και με εταιρικά blogs. Κλείσε συμφωνίες για να πληρώνεσαι ανά μήνα ή «με το κομμάτι».

7# Το δικό σου website/blog. Δεν θα μπορούσαμε φυσικά να αφήσουμε έξω από την λίστα μας αυτή την επιλογή. Αν σου αρέσει να δημιουργείς περιεχόμενο αλλά δεν θες να το παραχωρείς… σε άλλους (βλέπε ιδέα Νο6), τότε μπορείς να ξεκινήσεις το δικό σου website/blog, ακόμα και από το δωμάτιο του σπιτιού σου. Να χτίσεις το δικό σου κοινό και να προσπαθήσεις να έχεις έσοδα σε βάθος χρόνου. Δες εδώ μπορείς μπορείς να έχεις έσοδα και να εξελιχθεί ίσως το blogging σε full-time δουλειά σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε τρόποι με τους οποίους οι πετυχημένοι άνθρωποι παίρνουν τον έλεγχο της ζωής τους

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + 6 =