αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε τρόποι με τους οποίους οι πετυχημένοι άνθρωποι παίρνουν τον έλεγχο της ζωής τους

Πέντε τρόποι με τους οποίους οι πετυχημένοι άνθρωποι παίρνουν τον έλεγχο της ζωής τους

Μια σοφή φράση λέει ότι «Η ζωή είναι 10% τι σου συμβαίνει, και 90% πως αντιδράς σε αυτό που σου συμβαίνει». Οι πετυχημένοι άνθρωποι γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν θέλουν να φτάσουν στους στόχους τους, πρέπει να πάρουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους. Και όχι να είναι απλοί παρατηρητές.

Προσπαθούν να επεμβαίνουν και να λύνουν τα προβλήματα που προκύπτουν, πριν αυτά γίνουν μη αναστρέψιμα. Εστιάζουν στα σημαντικά. Και κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις.

Οι επιτυχημένοι άνθρωποι θέλουν να έχουν την δύναμη στα χέρια τους. Εδώ είναι πέντε πράγματα που κάνουν για να πάρουν τον έλεγχο της ζωής τους, όπως τα παραθέτει το success.com.

1. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι δημιουργούν μια αίσθηση επείγοντος στον εαυτό τους. Σηκώνονται κάθε μέρα με αυτό το επείγον συναίσθημα στο μυαλό τους. Δεν δημιουργούν άγχος, αλλά δημιουργούν την αίσθηση του επείγοντος και βάζουν deadlines στον εαυτό τους.

2. Το να είσαι απασχολημένος δεν σημαίνει ότι είσαι και παραγωγικός. Οι πετυχημένοι άνθρωποι ξέρουν ότι το να είσαι… μόνιμα απασχολημένος, δεν σε κάνει απαραίτητα παραγωγικό. Μπορεί να σε βάλει σε μία αδράνεια και απλά να πηγαίνεις από τη μία ημέρα στην άλλη. Για αυτό εστιάζουν στα αποτελέσματα.

3. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι δεν αφήνουν τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης να τους εκτροχιάσουν. Έχουν τον πλάνο τους. Για κάθε ημέρα. Όταν έρχονται αυτές οι αναπόφευκτες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, δεν τους εκτροχιάζουν. Τις χειρίζονται όσο καλύτερα μπορούν και συνεχίζουν την πορεία τους.

4. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι ξέρουν τι είναι σημαντικό. Το να γνωρίζετε τι είναι σημαντικό για εσάς δημιουργεί σαφήνεια. Αυτό με τη σειρά του μειώνει το άγχος. Αυτό τους βοηθά να απαλλαγούν από την περιττή ακαταστασία που θα τους επιβραδύνει. Δεν υπάρχει ποτέ αρκετός χρόνος για να κάνετε τα πάντα, αλλά υπάρχει πάντα αρκετός χρόνος για να κάνετε το σημαντικό.

5. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι ακούν τις σωστές φωνές. Ο συγγραφέας Seth Godin προειδοποιεί για τα… τρολ στο κεφάλι μας. Προσοχή σε αυτά. Τους αρέσει να δημιουργούν μια αίσθηση πανικού. Να είσαι προσεκτικός. Το τρολ είναι η φωνή της ανασφάλειας. . Μην ταΐζετε το τρολ. Αυτό τα εφοδιάζει με περισσότερες δικαιολογίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 5 =