αρχικηVIRALΕντρεπρενέρ στην Γαύδο έστησε σκηνές και τις «ανέβασε» στο Airbnb

Εντρεπρενέρ στην Γαύδο έστησε σκηνές και τις «ανέβασε» στο Airbnb

Μπροστά σε ένα απίστευτο σκηνικό βρέθηκαν οι υπεύθυνοι του δήμου Γαύδου όταν διαπίστωσαν ότι μια επιχειρηματίας από τα Χανιά προσπάθησε να μισθώσει επτά σκηνές μέσω Airbnb!

Η επιχειρηματίας έστησε από τις αρχές Απριλίου επτά lux σκηνές σε «καβάτζες» του νησιού, σε σημεία με καλή σκίαση και τις νοίκιασε σε πλατφόρμες τύπου Airbnb περιέγραψε το σκηνικό στην Καθημερινή η δήμαρχος του νησιού Γκέλυ Καλλινίκου.

«Το πληροφορηθήκαμε από άλλους παραθεριστές και της ζητήσαμε να “κατεβάσει” την αγγελία. Το έκανε και μετά ανέβασε την αγγελία σε άλλη πλατφόρμα. Το αντιληφθήκαμε και αυτό και της ζητήσαμε να τελειώνει οριστικά με αυτή την υπόθεση» συνεχίζει η δήμαρχος Γαύδου.

Η ίδια διαμηνύει ότι «είμαστε κάθετοι: κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βγάζει κέρδος καταλαμβάνοντας έναν δημόσιο κοινόχρηστο χώρο όπως οι ακτές μας και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε τέτοια φαινόμενα στο νησί».

Σημειώνεται ότι ο δήμος Γαύδου είναι ένας από τους ελάχιστους δήμους σε όλη τη χώρα που με κατά καιρούς αποφάσεις του προστατεύει τόσο το ελεύθερο κάμπινγκ όσο και τον γυμνισμό.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο δήμος εξέδωσε έναν χάρτη με οδηγίες προς τους κατασκηνωτές αλλά και τους γυμνιστές για το πού και πώς μπορούν να κάνουν όπως θέλουν τις διακοπές τους.

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × four =