αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕίναι επίσημο: Πότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy S20 (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι επίσημο: Πότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy S20 (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα μικρό video που διέρρευσε (χθες) και μία επιστολή-πρόσκληση (σήμερα) προς τα μεγάλα ειδησοεγραφικά Μέσα η Samsung έκανε γνωστό ότι η επόμενη γενιά της οικογένειας Galaxy έρχεται στις 11 Φεβρουαρίου.

Όπως είναι λογικό η Samsung δεν προχώρησε στην αποκάλυψη πολλών λεπτομερειών. Η πρόσκληση κάνει λόγο για «καινοτόμες συσκευές που θα διαμορφώσουν την επόμενη δεκαετία», ενώ το video αφήνει την αίσθηση ότι θα δούμε δύο διαφορετικά μοντέλα, καθώς στην ονομασία Galaxy τα δύο “a” έχουν αντικατασταθεί από δύο διαφορετικά σχήματα. Λαμβάνοντας υπόψη τι συνέβη πέρυσι, περίπου τις ίδιες ημέρες, οδηγούμαστε στο ασφαλές συμπέρασμα ότι η κορεατική εταιρεία στις 11 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσει τα νέα προϊόντα της σειράς Galaxy S αλλά και ένα νέο αναδιπλούμενο, διαφορετικό από εκείνο του Galaxy Fold και σύμφωνο με ένα concept που είχε δείξει η Samsung το προηγούμενο Φθινόπωρο.

Όπως όλα δείχνουν η νέα σειρά Galaxy S θα πάρει το νούμερο «20», όπως έχουν κάνει και άλλοι κατασκευαστές στο παρελθόν (που από το 10 πέρασαν κατευθείαν στο 20). Ίσως βέβαια στην περίπτωση της Samsung να έχει παίξει ρόλο και η χρονιά (2020) που διανύουμε.

Τα αποκαλυπτήρια των νέων συσκευών θα πραγματοποιηθούν στο Σαν Φρανσίσκο και ενδεχομένως (όπως επίσης συνέβη πέρυσι) σε μία ακόμα ταυτόχρονη εκδήλωση στο Λονδίνο.

Πηγή: deasy.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + twelve =