αρχικηVIRAL«Δεν δώσαμε εμείς εντολή για έφοδο»: Τι λέει το υπ. Πολιτισμού για την είσοδο της αστυνομίας στο σινεμά

«Δεν δώσαμε εμείς εντολή για έφοδο»: Τι λέει το υπ. Πολιτισμού για την είσοδο της αστυνομίας στο σινεμά

Η είδηση έχει κάνει τον γύρω του ίντερνετ εδώ και λίγη ώρα. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, άνδρες της αστυνομίας μπήκαν το απόγευμα της Κυριακής στον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ, σε αίθουσα που προβάλλονταν η ταινία Joker. Με σκοπό να διαπιστώσουν το αν υπάρχον ανήλικοι ανάμεσα στους θεατές. Οι αρχικές πληροφορίες έλεγαν ότι υπήρξε ενημέρωση από ανθρώπους του υπ. Πολιτισμού που ήταν στην ίδια αίθουσα, και υπήρξε στην συνέχεια εντολή από το ίδιο το υπουργείο για τον σχετικό έλεγχο.

Ωστόσο, σε ανακοίνωση που έβγαλε το υπ. Πολιτισμού το διαψεύδει. Ειδικότερα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση ότι έδωσε οποιαδήποτε εντολή στις αστυνομικές αρχές να παρέμβουν σε κινηματογραφικές αίθουσες.

Δεδομένου ότι στην είδηση φέρεται ότι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημέρωσαν για την παρουσία ανηλίκων στις αίθουσες προβολής, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού έδωσε εντολή να εξακριβωθεί εάν πράγματι οι φερόμενες πληροφορίες αληθεύουν. Σε περίπτωση που εξακριβωθεί ότι οι καταγγέλλοντες είναι πράγματι υπάλληλοι του ΥΠΠΟΑ, θα κινηθούν οι προβλεπόμενες από τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα διαδικασίες, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 1 =