αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓιατί δεν βλέπεις καμία online αγγελία από τον Σκλαβενίτη (παρόλο που ανοίγει θέσεις εργασίας)

Γιατί δεν βλέπεις καμία online αγγελία από τον Σκλαβενίτη (παρόλο που ανοίγει θέσεις εργασίας)

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Σκλαβενίτης έκανε μια… digital εξαγορά. Η γνωστή αλυσίδα ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε το online σούπερ μάρκετ caremarket.gr. Με αυτό τον τρόπο, ο Σκλαβενίτης αποκτά ηλεκτρονικό κατάστημα στον Όμιλο του και βαδίσει δυναμικά προς την digital εποχή. Παρόλο που μιλάμε για μια αλυσίδα που… δεν τα πάει και τόσο καλά με τις νέες τεχνολογίες. Υπενθυμίζουμε ότι ο Σκλαβενίτης δεν έχει ενεργό website (είναι εδώ και καιρό υπό κατασκευή). Ενώ δεν έχει ούτε επίσημες σελίδες στα social media.

Ο Σκλαβενίτης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς εργοδότες στην Ελλάδα, αλλά ίσως θα έχεις παρατηρήσει ότι δεν αναρτώνται σχεδόν ποτέ online αγγελίες του. Αν και η αλυσίδα κατά καιρούς ανοίγει θέσεις εργασίας- ειδικά μετά την εξαγορά του δικτύου του Μαρινόπουλου.

Η εταιρία έχει πολύ μικρή παρουσία στο ίντερνετ όπως είπαμε, και έτσι δεν αναρτά αγγελίες της. Ενώ έχει επιλέξει να μην το κάνει ούτε στις σχετικές πλατφόρμες που αφορούν την αναζήτηση εργασίας.

Και τότε πως βρίσκει υπαλλήλους; Ο Σκλαβενίτης ακολουθεί κυρίως την παραδοσιακή τακτική «από στόμα σε στόμα». Δηλαδή, ένας υπάρξει κάποιο κενό σε θέση εργασίας, τότε το πρόβλημα λύνεται συνήθως εκ των έσω, μέσω συστάσεων, ώστε να υπάρχει και πιο αποτελεσματική εποπτεία σε κάθε πρόσληψη.

Αν πάντως θέλετε να κάνετε την «κρούση» σας, ίσως σας φανούν χρήσιμα τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας, που αντιστοιχούν στα κεντρικά γραφεία της αλυσίδας.

Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε.
Λ. Κηφισού 80
Περιστέρι, 12132 Νομός Αττικής
Tηλ: 210-5739536 210-5739615
Fax: 210-5761833
e-Mail: info@sklavenitis.com

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 3 =