αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΒγήκε η δικαστική απόφαση: Δικαιώθηκαν οι εργαζόμενοι των Market In στην μακρά διαμάχη με την εργοδοσία

Βγήκε η δικαστική απόφαση: Δικαιώθηκαν οι εργαζόμενοι των Market In στην μακρά διαμάχη με την εργοδοσία

Εστω και με χαρακτηριστική καθυστέρηση οι εργαζόμενοι του Market in, που παραμένουν ουσιαστικά όμηροι από τον Νοέμβριο του 2016 και μετά, δικαιώθηκαν από τα δικαστήρια και ετοιμάζονται πλέον για την αντεπίθεσή τους.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με την απόφαση 2833/2019, που καθαρογράφηκε πριν από λίγες ημέρες, αναγνώρισε ότι έχει επέλθει καθολική μεταβίβαση της επιχείρησης της “Καρυπίδης” στην “Market in” ήδη από τον Νοέμβριο του 16.

Mε την εν λόγω, η επιχείρηση υποχρεώνεται να αποδέχεται τις υπηρεσίες των εργαζόμενων και φυσικά να τους πληρώνει γι’ αυτές κάτι που φυσικά δεν έχει γίνει τα τελευταία δυόμιση χρόνια με συνέπεια οι οικογένειες των εργαζόμενων να υποστούν μεγάλη οικονομική ζημιά.

Μετά τις παραπάνω εξελίξεις θα λάβει χώρα τριμερής συνάντηση στις 17 Απριλίου στην οποία θα πάρουν μέρος στελέχη του υπουργείου εργασίας, αντιπροσωπεία των εργαζόμενων και αντιπροσωπεία της εργοδοσίας που οφείλει πλέον να συμμορφωθεί με την απόφαση.

Είναι, ωστόσο, άγνωστο αν η εργοδοσία επιλέξει να παρευρεθεί στη συνάντηση.

Η απόφαση

Απόφαση- σταθμός για τους εργαζόμενους στα Market in

Πηγή: News247.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 2 =