αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Βάζω πολλά alarms να χτυπούν μέσα στην ημέρα»: Η Randi Zuckerberg εξηγεί την old school τακτική της

«Βάζω πολλά alarms να χτυπούν μέσα στην ημέρα»: Η Randi Zuckerberg εξηγεί την old school τακτική της

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχεις πολλά πράγματα να κάνεις μέσα σε 24 ώρες. Ειδικά αν είσαι επιχειρηματίας. Το ερώτημα εδώ είναι το πως μπορείς να είσαι παραγωγικός όλη την ημέρα, καταφέρνοντας να εκπληρώσεις τα tasks που έχεις στο μυαλό σου. Η Randi Zuckerberg έχει βρει την δική της τακτική. Η οποία, αν και μοιάζει λίγο παλιομοδίτικη, φέρνει σημαντικά αποτελέσματα.

«Είναι old school, αλλά βάζω πολλά alarms να χτυπούν μέσα στην ημέρα, για να ξέρω το πότε έχω να τελειώσω κάτι», τονίζει.

Όπως λέει η ίδια στο Entrepreneur.com, «μερικές φορές τα ακολουθώ, άλλες όχι. Αλλά με κάνει να σκέφτομαι καλύτερα μέσα στην ημέρα μου». Και μάλλον κάτι θα ξέρει.

Πως μπορεί να πετύχει μια startup

H Randi αυτή τη στιγμή είναι ιδρύτρια και CEO της Zuckerberg Media. Και αδερφή του Mark Zuckerberg, για όσους απορούν. «Έχω περάσει μια 10ετία στη Silicon Valley και έχω δει από πρώτο χέρι, ότι αυτή η βιομηχανία εκρήγνυται με κάθε ευκαιρία» σημειώνει η ίδια. Ωστόσ ξεκαθαρίζει ότι «η βιομηχανία αναπτύσσεται, αλλά οι δεξιότητες δεν αναπτύσσονται για να συμβαδίσουν με αυτό».

Όπως εξηγεί η ίδια στο CNBC, πλέον η τεχνολογία τρέχει πολύ γρήγορα και αν δεν είσαι ανοιχτός στο να μαθαίνεις νέα πράγματα συνέχεια, δεν μπορείς να πορευτείς με επιτυχία σε βάθος χρόνου. «Όλα έχουν να κάνουν με την συνεχόμενη εκπαίδευση» δηλώνει.

«Ακόμα και αν είστε ένα σούπερ τεχνολογικό μυαλό σήμερα και έχετε όλες τις δεξιότητες, σε 10 χρόνια από σήμερα οι ίδιες δεξιότητες θα είναι πιθανότατα ξεπερασμένες» λέει η Randi Zuckerberg.

Όσο για το πιο είναι το… μυστικό, για να πετύχει κάποιος στην Silicon Valley και γενικότερα στο τεχνολογικό πεδίο; Η γνωστή businesswoman δανείζεται μια φράση από τον Steve Jobs: «Μείνετε πεινασμένοι και μάθετε περισσότερα» λέει και συμπληρώνει: «Επωφεληθείτε από τα προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης και κατάρτισης που υπάρχουν εκεί έξω.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + twelve =