αρχικηVIRALΑυτός ο εστιάτορας ρίχνει «πόρτα» στους υπαλλήλους τραπεζών- Ποιος είναι ο λόγος της απόφασης του

Αυτός ο εστιάτορας ρίχνει «πόρτα» στους υπαλλήλους τραπεζών- Ποιος είναι ο λόγος της απόφασης του

Ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Παρίσι απαγορεύει την είσοδο σε τραπεζικούς υπαλλήλους. Η χαρακτηριστική πινακίδα έξω από το εστιατόριο αναγράφει «Τα σκυλιά είναι καλοδεχούμενα, οι τραπεζίτες απαγορεύονται (εκτός κι αν πληρώσουν είσοδο 70,000 ευρώ)».

Ο Alexandre Callet είναι προφανώς δυσαρεστημένος με τους τραπεζικούς υπαλλήλους, καθώς πολλοί από αυτούς αρνήθηκαν να του παραχωρήσουν δάνειο 70.000 ευρώ για να ανοίξει δεύτερο εστιατόριο. Ένιωσε ταπεινωμένος, όπως είπε, γιατί το πόσο που ζήτησε δεν είναι «τίποτα» σε σύγκριση με τα έσοδα του εστιατορίου του Les Ecuries de Richelieu που αγγίζουν τα 300.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι τραπεζίτες που απέρριψαν την αίτηση του Callet τον γνώριζαν προσωπικά και είχαν δειπνήσει στο εστιατόριό του, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο Michelin!

«Πιστεύω στην αμοιβαιότητα» δήλωσε ο 30χρονος ιδιοκτήτης. «Μου συμπεριφέρθηκαν σαν σκυλί, οπότε τους απαγόρευσα την είσοδο. Αν αναγνωρίσω κάποιον τραπεζικό υπάλληλο του απαγορεύω την είσοδο.»

Αυτό, δεν ήταν το πρώτο αίτημα του Callet που απορρίφθηκε, όπως σημειώνει το perierga.gr. Την αίτησή του να ανοίξει το πρώτο του κατάστημα, όταν ήταν 23 χρονών, είχαν απορρίψει και τότε 20 τραπεζίτες. Ο ίδιος θεωρεί ότι η κατάστασή του αντικατοπτρίζει τον άσχημο τρόπο με τον οποίο οι τραπεζικοί υπάλληλοι, αλλά και το γενικότερο σύστημα της Γαλλίας, αντιμετωπίζουν τους νέους επιχειρηματίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + 19 =