αρχικηVIRALΑυτές είναι οι 2 καλύτερες ημέρες της εβδομάδας για να παίρνεις ρεπό

Αυτές είναι οι 2 καλύτερες ημέρες της εβδομάδας για να παίρνεις ρεπό

Δεν πρέπει να δουλεύεις… σερί πολλές ημέρες. Το να πάρεις μία ημέρα άδεια ή ρεπό, ενδεχομένως, είναι ο εξυπνότερος τρόπος για να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες του. ΟΚ, 24 ώρες διαλείμματος δεν λύνουν όλα τα προβλήματα, αλλά βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. 

Η Lisa Orbe-Austin, ψυχολόγος στο επάγγελμα, επιβεβαιώνει ότι η μία ημέρα ξεκούρασης μπορεί να παράσχει ανακούφιση στην πνευματική μας υγεία, αλλά και να αυξήσει την ικανότητα να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας. 

Ποια επομένως, είναι η καλύτερα ημέρα της εργασιακής εβδομάδας για να πάρουμε άδεια ή ρεπό; 

Για τη Melody Wilding, ειδική σε θέματα εργαζομένων, η κατάλληλη ημέρα δεν είναι μεσοβδόμαδα, καθώς είναι δυσκολότερο να αποφορτιστούμε ψυχολογικά και να «αδειάσουμε» τελείως. 

Γι’ αυτό τον λόγο, προτείνει είτε τη Δευτέρα είτε την Παρασκευή, προκειμένου να προκαλέσουμε μια άτυπη παράταση του Σαββατοκύριακου.  

Την ίδια άποψη συμμερίζεται και η Orbe-Austin, η οποία θεωρεί λάθος επιλογή την Τετάρτη, παρότι ορισμένοι θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο «σπάμε» την εβδομάδα στα δύο. 

Μεταξύ της Δευτέρας ή της Παρασκευής, δε, η ίδια δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στη Δευτέρα, καθώς, όπως εξηγεί, μας επιτρέπει να δώσουμε έναν ηπιότερο ρυθμό στην εβδομάδα που ακολουθεί. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 5 =