αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτές είναι οι δύο πρώτες συσκευές Xiaomi που θα δούμε στην Ελλάδα

Αυτές είναι οι δύο πρώτες συσκευές Xiaomi που θα δούμε στην Ελλάδα

Μετά την έντονη φημολογία που υπήρχε όλες τις προηγούμενες ημέρες, ακολούθησαν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Η κινεζική εταιρία τεχνολογίας Xiaomi έρχεται στην Ελλάδα. Αντιπρόσωπος της επί ελληνικού εδάφους θα είναι η εταιρία Info Quest Technologies, που ανήκει στο Ομίλο Quest.

Ποιος είναι όμως ο κινεζικός κολοσσός που έρχεται στα μέρη μας; Η Xiaomi ιδρύθηκε το 2010 με όραμα να κάνει την υψηλής ποιότητας τεχνολογία προσιτή σε όλους. Η εταιρεία κατασκευάζει ένα ολόκληρο οικοσύστημα από προϊόντα και υπηρεσίες με κέντρο το Internet (Smartphones, αξεσουάρ, λογισμικό, κ.α.), αξιοποιώντας και τη βοήθεια των Mi fans, του club των φανατικών φίλων και οπαδών της μάρκας. Το «MI» στο λογότυπο της σημαίνει “Mobile Internet”, αλλά και «Mission Impossible», καθώς αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις που φαίνονταν κυριολεκτικά αδύνατες να επιτευχθούν.

Έχοντας πουλήσει περισσότερα από 61 εκατομμύρια smartphones το 2014 και έχοντας κατακτήσει την ιδιαίτερα απαιτητική κινεζική αγορά, η εταιρεία ξεκίνησε πρόσφατα την επέκτασή της στο εξωτερικό και από το δεύτερο εξάμηνο του 2016 επίσημα και στην Ευρωπαϊκή αγορά, παρουσιάζοντας ειδικές εκδόσεις των προϊόντων της, που πληρούν τις αντίστοιχες λειτουργικές και κανονιστικές προδιαγραφές.

Στην Ελλάδα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Info Quest Technologies, αναμένεται να δούμε σε πρώτη φάση δύο συσκευές της Xiaomi. Πρόκειται για το Redmi 3S και Redmi Note 3. Το Redmi 3S, με οθόνη οθόνη 5″ HD, διαθέτει ένα ποιοτικό μεταλλικό περίβλημα υψηλής αισθητικής, υποστηρίζεται από τον πανίσχυρο 64-bit, 8πύρηνο επεξεργαστή Qualcomm® SnapdragonTM 430, διαθέτει 3GB RAM, μνήμη 32GB, μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία των 4100mAh , κάμερα 13MP Phase Detection Autofocus (PDAF) και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Το Redmi Note 3, με οθόνη 5,5” 1080p HD είναι το πρώτο τηλέφωνο στον κόσμο που κυκλοφόρησε με τον πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 650. Διαθέτει έναν εξαιρετικά γρήγορο αισθητηρα δακτυλικού αποτυπώματος, μπαταρία 4050mAh μεγάλης διάρκειας, 3GB RAM, μνήμη 32GB, κάμερα 16MP Phase Detection Autofocus (PDAF) , καταπληκτικό design, με υψηλής ποιότητας μεταλλικό φινίρισμα και βάρος που δεν ξεπερνά τα 164g.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × two =