αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑπό την Πράγα μέχρι το Μέξικο Σίτι: Αυτές είναι οι 16 καλύτερες πόλεις για να δουλέψεις ως digital νομάς τώρα

Από την Πράγα μέχρι το Μέξικο Σίτι: Αυτές είναι οι 16 καλύτερες πόλεις για να δουλέψεις ως digital νομάς τώρα

Για τους ψηφιακούς νομάδες έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Πρόκειται για τους ανθρώπους που ταξιδεύουν σε διάφορες πόλεις ή χώρες, ζώντας μοναδικές εμπειρίες ενώ παράλληλα εργάζονται. Η τάση αυτή γίνεται όλο και πιο έντονη, με τη βοήθεια και των νέων τεχνολογιών. Τα επαγγέλματα των νομάδων είναι διαφορετικά. Μπορεί κάποιος να είναι π.χ. επιχειρηματίας, προγραμματιστής ή web designer.

Ένα από τα πιο γνωστά sites, το οποίο αποτελεί «οδηγό» για πολλούς ψηφιακούς νομάδες σε όλο τον κόσμο, είναι το Nomadlist.com. Εκεί μπορεί κάποιος να βρει χρήσιμες πληροφορίες και κυρίως να δει ποιες χώρες ή πόλεις είναι… οι πιο φιλόξενες για τέτοιου είδους επαγγελματίες. Το site εξετάζει μια σειρά από παραμέτρους, όπως το κόστος διαμονής, η ταχύτητα του ίντερνετ, η διασκέδαση ή η ασφάλεια. Ενώ παίζει ρόλο και η βαθμολογία που έχουν βάλει στην εκάστοτε περιοχή οι νομάδες.

Κάπως έτσι διαμορφώνονται διάφορες λίστες. Παρακάτω θα δεις τις 16 καλύτερες πόλεις για να εργαστείς ως digital νομάς αυτή την στιγμή. Στην κορυφή η Πράγα. Δείτε αναλυτικά την λίστα εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 3 =