αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑν θες να ξεκινήσεις το δικό σου blog, εδώ είναι 105 ιδέες για να βρεις τη θεματολογία που σου ταιριάζει

Αν θες να ξεκινήσεις το δικό σου blog, εδώ είναι 105 ιδέες για να βρεις τη θεματολογία που σου ταιριάζει

Είναι σίγουρα ένα από τα ερωτήματα που έχουν πολλοί άνθρωποι που σκέφτονται να ξεκινήσουν ένα blog: «Να ξεκινήσω ένα blog, αλλά με τι θεματολογία;». Και όντως, το «βασικό θέμα» του blog σου παίζει σημαντικό ρόλο. Αφού εκεί θα στηριχτούν τα άρθρα που θα ανεβάζεις στην συνέχεια. Και κατ’ επέκταση εκεί θα χτίσεις το κοινό σου.

Είναι διαφορετικό να φτιάξεις ένα blog, πχ με οικονομικές συμβουλές, για σινεμά, για μόδα ή για τεχνολογία. Κάθε ένα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Ενώ σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να έχεις και ειδικές γνώσεις. Δεν μπορούν όλοι να τρέξουν ένα blog για την Υγεία ή για φορολογικά θέματα.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν πολλά θεματολογικά πεδία στα οποία μπορείς να «παίξεις». Στο παρακάτω γράφημα θα δεις όχι 1 ή 2, αλλά 105 επιλογές που έχεις. Δες τις επιλογές σου, δες τι ανταγωνιστικά blogs υπάρχουν ήδη στην αγορά, εξέτασε το πόσο μεγάλο κοινό υπάρχει, και κάνε την επιλογή σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × four =