αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑνυποψίαστος καταναλωτής έδωσε προκαταβολή 20.000 ευρώ για ένα Audi Q5 και ο έμπορος… έγινε καπνός

Ανυποψίαστος καταναλωτής έδωσε προκαταβολή 20.000 ευρώ για ένα Audi Q5 και ο έμπορος… έγινε καπνός

Τελειωμό δεν έχει η υπόθεση του επιτήδειου εμπόρου από τη Θήβα ο οποίος υπόσχεται σχεδόν καινούρια αυτοκίνητα από την Γερμανία, εισπράττει παχυλές προκαταβολές και στη συνέχεια εξαφανίζεται!

Αυτή τη φορά ο ανυποψίαστος καταναλωτής έδωσε προκαταβολή 20.000 ευρώ για να αγοράσει ένα Audi Q5 diesel του 2018 ενώ τα υπόλοιπα 35.000 ευρώ θα τα έδινε με την παράδοση του αυτοκινήτου.

Ειδικότερα σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στο Newsauto.gr o ανυποψίαστος καταναλωτής: «Ήθελα να πάρω ένα πολυτελές SUV και έψαχνα στο Διαδίκτυο.

Προς το τέλος Νοεμβρίου βρήκα μια αγγελία σε ιστοσελίδα αγγελιών αυτοκινήτων την οποία την είχε αναρτήσει ένας έμπορος από την περιοχή της Θήβας.

Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και αφού μου άρεσε το αμάξι κανονίσαμε ένα ραντεβού για να μιλήσουμε. Όταν βρεθήκαμε τα βρήκαμε στην τιμή μου έδωσε μια απόδειξη για ένα μικρό ποσό μετρητών και τα υπόλοιπα από μεταφορά μέσω τράπεζας.

Μετά από την περίοδο που είχαμε κανονίσει δεν μπορούσα να τον βρω εύκολα και όταν μιλούσαμε έβρισκε όλο δικαιολογίες, για πολύ καιρό και έφθασε μέχρι και στο σημείο να μου αναφέρει ότι ήταν στο νοσοκομείο και το αμάξι ήταν στην Πάτρα και δεν γινόταν να το πάρουμε.

Αφού βγήκε από το νοσοκομείο ξαφνικά που είπε ότι πήγε να πάρει το αυτοκίνητο από τη Γερμανία και μου έστειλε φωτογραφίες με το αμάξι που και καλά είχα παραγγείλει και τον ίδιο μαζί. Αλλά μετά πάλι εξαφανίστηκε!

Κάποια στιγμή πήγα με τον αδερφό μου στο μαγαζί του στη Θήβα μετά από καιρό να του πω να μου επιστρέψει τα χρήματα αφού εδώ και καιρό είχα καταλάβει ότι δεν θα υπάρξει αμάξι.

Του είπαμε ότι τα χρήματα θέλαμε και το θέμα θα λήξει εκεί και μας είπε θα μας τα δώσει τελικά τα χρήματα αλλά πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή.

Έκτοτε κάνουμε μόνο υπομονή και εκείνος παραμένει άφαντος!».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 5 =