αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑλυσίδα πολυκαταστημάτων μετατρέπει κάποια μαγαζιά της σε co-working χώρους, σε συνεργασία με την WeWork

Αλυσίδα πολυκαταστημάτων μετατρέπει κάποια μαγαζιά της σε co-working χώρους, σε συνεργασία με την WeWork

Οι co-working χώροι γίνονται όλο και πιο πολλοί. Και αρκετοί επιχειρηματίες, freelancers ή startuppers τους επιλέγουν για να εργαστούν κάποιες ημέρες τον μήνα από εκεί.

Όλη αυτή την τάση φυσικά την έχει δει η WeWork η οποία ειδικεύεται στο πεδίο των χώρων εργασίας. Τώρα έρχεται μια συνεργασία- έκπληξη με την μητρική των πολυτελών πολυκαταστημάτων Saks Fifth Avenue, Hudson’s Bay. Η τελευταία θα μετατρέψει ορισμένα πολυκαταστήματα σε συνεργατικούς χώρους, τους οποίους θα διαχειρίζεται η WeWork, όπως ανέφεραν οι δύο εταιρείες.

Η Hudson’s θα ανοίξει τους πέντε πρώτους χώρους γραφείων τον επόμενο μήνα στις ΗΠΑ, οι οποίοι θα ονομάζονται SaksWorks. Σύμφωνα με την ανακοίνωση σχεδιάζει να δημιουργήσει περισσότερους χώρους γραφείων, στοχεύοντας εκείνους που εργάζονται εξ αποστάσεως και μένουν στα προάστια.

Στο μεταξύ πριν μερικές ημέρες, η WeWork ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει συνεργασία με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών για ακίνητα, Cushman & Wakefield, προκειμένου να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν έναν υβριδικό, ευέλικτο χώρο εργασίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − eleven =