αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈρευνα: Αυτές είναι οι καλύτερες Ευρωπαϊκές πόλεις αν θες να συνδυάσεις διακοπές και remote εργασία το 2023

Έρευνα: Αυτές είναι οι καλύτερες Ευρωπαϊκές πόλεις αν θες να συνδυάσεις διακοπές και remote εργασία το 2023

Μέσα στην πανδημία πολλοί άνθρωποι ξεκίνησαν να δουλεύουν remote. Μια τάση που συνεχίζεται δυναμικά. Άλλωστε οι νέες τεχνολογίες δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Θυμηθείτε και την συνέντευξη: Αυτή η digital νομάς έχει πάει σε 58 χώρες- Πως βγάζει χρήματα ταξιδεύοντας.

Για να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιλέξουν την καλύτερη πόλη για να κάνουν το workcation (work + vacation) τους, το Compare the Market AU ανέλυσε διάφορους παράγοντες, όπως η ταχύτητα του ίντερνετ, τα αξιοθέατα και η τιμή του καφέ, για να φτιάξει μία λίστα με τις ιδανικές Ευρωπαϊκές πόλεις για να ταξιδέψεις ενώ παράλληλα δουλεύεις από το laptop σου.

  • Στην πρώτη θέση της συνολικής κατάταξης βρίσκεται το Λονδίνο, ενώ είναι εντυπωσιακό ότι αμέσως μετά ακολουθούν 4 Ισπανικές πόλεις.
  • Η Αθήνα βρίσκεται στην 36η θέση στην Ευρωπαϊκή κατάταξη προσφέροντας από τα περισσότερα αξιοθέατα για εργαζόμενους που θέλουν να συνδυάσουν τις διακοπές τους με δουλειά, αλλά χωρίς υψηλή ταχύτητα Internet (35.05Mb/s).

Δείτε όλη την λίστα:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − ten =