αρχικηVIRALΈξι εσωτερικά τρικ για να κάνεις το σπίτι σου πιο ζεστό

Έξι εσωτερικά τρικ για να κάνεις το σπίτι σου πιο ζεστό

Οι θερμοκρασίες, ειδικά στην Αττική, αυτές τις ημέρες έχουν πέσει πολύ. Λόγω και του χιονιά. Αλλά τι μπορείς να κάνεις για να κρατήσεις το σπίτι σου πιο ζεστό; Στο Ideal Home διαβάσαμε μερικά εύκολα τρικ που θα σε βοηθήσουν:

Βάλε ένα ράφι πάνω από τα θερμαντικά σώματα

Με αυτόν τον τρόπο, θα ελέγξεις την ροή της θερμότητας. Το ράφι θα βοηθήσει τη θερμότητα να διαχέεται μέσα στο δωμάτιο και όχι να πηγαίνει προς το ταβάνι.

Κράτα τις κουρτίνες ανοιχτές ως τις 3 μ.μ.

Το φως του ήλιου θα ζεστάνει το δωμάτιο μέχρι να φτάσει το βράδυ που θα τις κλείσεις. Η φυσική ζέστη θα κρατήσει για περισσότερη ώρα.

Άλλαξε θέση στα έπιπλα

Σιγουρέψου ότι ο καναπές ή το κρεβάτι δεν μπλοκάρει τα θερμαντικά σώματα, καθώς αυτό μπορεί να τα αποτρέπει από το να ζεστάνουν όλο το δωμάτιο.

Μόνωσε τα παράθυρα

Κόλλησε μια αφρώδη ταινία στα πλαίσια των παραθύρων. Αυτό θα προστατέψει από το κρύο που μπαίνει από πιθανές ρωγμές και θα τα σφραγίζει καλύτερα. Το ίδιο μπορείς να κάνεις στις πόρτες και στις τάβλες από τα ξύλινα πατώματα.

Βάλε χαλιά

Η πλέον κλασσική και απαραίτητη λύση. Βάλε ζεστά, fluffy χαλάκια, χαλιά, μοκέτες, για να δημιουργήσεις cozy περιβάλλον.

Κάλυψε τα σοβατεπί

Χρησιμοποίησε μονωτικό υλικό (όπως σιλικόνη) για να γεμίσεις τα κενά ανάμεσα στο πάνω και το κάτω σημείο των σοβατεπί. Έτσι, δεν θα μπαίνει κρύο από εκεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − 6 =