αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΆνοιξε πάλι το ελληνικό e-shop της JYSK (Εικόνα)

Άνοιξε πάλι το ελληνικό e-shop της JYSK (Εικόνα)

Στις 18 Νοεμβρίου γράφαμε για την απόφαση της JYSK να αναστείλει την λειτουργία του Ελληνικού e-shop της. «Λάβαμε την απόφαση να ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ το e-shop μας, λόγω της ραγδαίας αύξησης των διαδικτυακών παραγγελιών, καθώς, προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή είναι να εξυπηρετήσουμε τις υπάρχουσες παραγγελίες, χωρίς να προκληθούν περαιτέρω καθυστερήσεις, και για να είμαστε σε θέση σύντομα να παρέχουμε και πάλι την καλύτερη εξυπηρέτηση σε εσάς. Εάν έχετε ήδη πραγματοποιήσει κάποια διαδικτυακή παραγγελία, αυτό ΔΕΝ σας επηρεάζει, καθώς, εργαζόμαστε σκληρά ώστε να τηρήσουμε το χρονικό όριο παράδοσης, όπως προβλέπεται  στο χρονοδιάγραμμα της επιβεβαιωμένης παραγγελίας σας. Σας ευχαριστούμε θερμά για την υπομονή και την κατανόηση σας, και σας βεβαιώνουμε ότι αμέσως μόλις είμαστε σε θέση να παρέχουμε την καλύτερη Εξυπηρέτηση Πελατών διαδικτυακά, τότε, θα υπάρχουν ξανά εξαιρετικές JYSK προσφορές», σημείωνε τότε η αλυσίδα.

Η εταιρία αντιμετώπισε το πρόβλημα που προέκυψε, και τώρα έχει ανοίξει πάλι το eshop της. Όσοι μπαίνουν πλέον στο jysk.gr διαπιστώνουν ότι είναι ενεργό, και μάλιστα η εταιρία κάνει και προσφορές λόγω Black Friday. Πάντως η JYSK σημειώνει ότι «Αναμένεται μεγαλύτερος χρόνος αναμονής στις παραδόσεις».

H JYSK είναι η μεγαλύτερη δανέζικη αλυσίδα πολυκαταστημάτων, η οποία λειτουργεί σε διεθνές επίπεδο. Συνολικά, η εταιρία διαθέτει 2.586 καταστήματα σε 50 χώρες και απασχολεί πάνω από 22.000 εργαζομένους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × one =