αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως ο Joel Holland «τρέχει» μια επιχείρηση 30 εκ. δολαρίων μέσα σε ένα τροχόσπιτο

Πως ο Joel Holland «τρέχει» μια επιχείρηση 30 εκ. δολαρίων μέσα σε ένα τροχόσπιτο

Ο Joel Holland είχε τον δικό του τρόπο για να δημιουργήσει την επιχείρηση του. Ενώ πολλοί νέοι επιχειρηματίες δεν έχουν ένα ξεκάθαρο πλάνο για το πως θα αναπτύξουν την επιχείρηση τους και παράλληλα να μην πάθουν… burnout, ο 30χρονος εφάρμοσε ένα «εναλλακτικό» σχέδιο.

Δημιούργησε την VideoBlock, μια καινοτόμο επιχείρηση που εστιάζει στο κομμάτι του βίντεο. Και που είναι το παράξενο; Θα πει κάποιος. Το ασυνήθιστο της υπόθεσης, είναι ότι ο Holland εργάζεται για την επιχείρηση του, μέσα σε ένα τροχόσπιτο! Το οποίο μάλιστα δεν μένει σταθερό.

joel-holland-videoblocksΟ ίδιος συναντιέται με επενδυτές, με πελάτες και δημιουργεί νέα projects. Όλα ταξιδεύοντας με το τροχόσπιτο του. Το οποίο λειτουργεί ως γραφείο και μεταφορικό μέσο, ταυτόχρονα. Κατά την διάρκεια των τελευταίων 10 μηνών, έχει ταξιδέψει σε 43 πολιτείες των ΗΠΑ, διανύοντας πάνω από 30.000 μίλια, όπως σημειώνει το CNBC.

«Πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσει το μυαλό σου, είναι όταν βρίσκεσαι σε ανοιχτό δρόμο» σημειώνει ο 30χρονος επιχειρηματίας.

Από το 2009, όταν και προέκυψε η ιδέα για την VideoBlock, η εταιρία έχει συλλέξει έσοδα ύψους 20.000.000 δολαρίων. Και τα τελευταία 3 χρόνια παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη 214%. Κρίνοντας από το αποτέλεσμα, το τροχόσπιτο… είναι μάλλον ένα αποτελεσματικό εργαλείο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 18 =