αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Μη ξοδεύεις άλλο χρόνο για να εξηγείς τις φιλοδοξίες σου. Πήγαινε να τις εκτελέσεις και μπορείς να εξηγήσεις αργότερα»

«Μη ξοδεύεις άλλο χρόνο για να εξηγείς τις φιλοδοξίες σου. Πήγαινε να τις εκτελέσεις και μπορείς να εξηγήσεις αργότερα»

Νέα συμβολή δίνει στους νέους επιχειρηματίες ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος Gary Vaynerchuk. Όπως το συνηθίζει, έδωσε το tip του με μια ανάρτηση στην επίσημη FB Page του. Για μια ακόμη φορά είναι σύντομος και ξεκάθαρος. «Σε παρακαλώ. Σε ικετεύω. Μη ξοδεύεις άλλο χρόνο για να εξηγείς τις φιλοδοξίες σου. Πήγαινε να τις εκτελέσεις και μπορείς να εξηγήσεις αργότερα» έγραψε ο γνωστός businessman.

Όπως είναι λογικό, η ανάρτηση του τράβηξε το ενδιαφέρον. Έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes, πολλές κοινωνικοποιήσεις και σχόλια.

Please. I beg you. Don't spend anymore time justifying your ambitions. Go execute them and you can explain it later.

Posted by Gary Vaynerchuk on Samstag, 29. April 2017

Ο 41χρονος Gary Vaynerchuk είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος. Μάλιστα, συχνά κάνει ομιλίες, έτσι ώστε να μεταφέρει τις εμπειρίες του στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Ο ίδιος έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές εταιρίες. Στο ξεκίνημα του, το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας και από το 1 εκατ. δολάρια να φτάσει στα 5 εκατ. δολάρια το 2005.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 6 =