αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις να διαφημιστείς με banner ολόκληρο τον Ιανουάριο στο It’s Possible, με μόλις 100 ευρώ; Κλείσε την θέση σου τώρα

Θέλεις να διαφημιστείς με banner ολόκληρο τον Ιανουάριο στο It’s Possible, με μόλις 100 ευρώ; Κλείσε την θέση σου τώρα

Το It’s Possible θέλει να ξεκινήσει δυναμικά το 2018. Έτσι, θα προσφέρει διαφημιστικά banners με μόλις 100 ευρώ τον Ιανουάριο, τα οποία θα αφορά αποκλειστικά startuppers και νέους επιχειρηματίες. Με απλά λόγια, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να προβληθούν με σταθερό banner, για ολόκληρο τον πρώτο μήνα του έτους, σε αυτή την χαμηλή τιμή.

Η εν λόγω προσφορά αφορά συγκεκριμένες θέσεις banner στο site, τις οποίες μπορείτε να δείτε στα screenshots παρακάτω. Μιλάμε για banners στην αρχή και στο τέλος κάθε άρθρου, και στην home page ακριβώς κάτω από τα 3 κεντρικά θεματα.

Με κάθε θέση banner, ο κάθε διαφημιζόμενος θα παίρνει δωρεάν ακόμα ένα διαφημιστικό banner, στην mobile version του It’s Possible, η οποία αποτελεί και το δυνατό «όπλο» του site, αφού το 60% της επισκεψιμότητας προέρχεται από mobile συσκευές.

Σημειώνεται ότι το It’s Possible είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο δημοφιλή sites που εστιάζουν στην καινοτόμο επιχειρηματικότητα, στην Ελλάδα. Τον Δεκέμβριο, η συνολική επισκεψιμότητα αναμένεται να ξεπεράσει τους 40.000 μοναδικούς αναγνώστες και τις 110.000 προβολές σελίδας. Οι αριθμοί θα οριστικοποιηθούν στο τέλος του μήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να «κλείσουν θέση» από τώρα. Αφού ο αριθμός των banners που θα δοθούν με την παραπάνω προσφορά είναι συγκεκριμένος. Το μόνο που έχει να κάνει κάποιος, είναι να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του στο itspossiblegr@gmail.com.

Φυσικά, όσοι δεν είναι startuppers ή νέοι επιχειρηματίες, μπορούν επίσης να διαφημιστούν στο It’s Possible. Αλλά θα πρέπει να «κλείσουν» μια θέση banner στις κανονικές τιμές του site, οι οποίες είναι αρκετά μεγαλύτερες. Να σημειώσουμε για ακόμα μια φορά, ότι η διαφήμιση στο It’s Possible αφορά μόνο banners. Αφού έχουμε επιλέξει να διαφοροποιηθούμε από άλλα ενημερωτικά site και να μην παρέχουμε πληρωμένα (sponsored) άρθρα ή συνεντεύξεις.

Σελίδες άρθρων

Σελίδες άρθρων


Home Page

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 4 =