αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑXiaomi Mi MIX 2: Το κινητό με οθόνη που θα καλύπτει… σχεδόν όλη την μπροστινή του μεριά

Xiaomi Mi MIX 2: Το κινητό με οθόνη που θα καλύπτει… σχεδόν όλη την μπροστινή του μεριά

Το 2016 είδαμε αρκετά εντυπωσιακά smartphones, ωστόσο το Xiaomi Mi MIX ξεχώρισε με τα σχεδόν ανύπαρκτα περιθώρια. Το Mi MIX είχε 84.16% screen-to-body αναλογία, ξεπερνώντας έτσι τον ανταγωνισμό. Τώρα μαθαίνουμε ότι, το Xiaomi Mi MIX 2 θα έχει ακόμη μικρότερα περιθώρια αφού οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 93% screen-to-body αναλογία.

Όπως σημειώνει το Techblog.gr, πριν προτρέξουμε να ενθουσιαστούμε, πρέπει να αναφέρουμε ότι η Xiaomi με το πρώτο Mi MIX είχε υποσχεθεί 91.3% αναλογία, πράγμα το οποίο δεν το κατάφερε. Ωστόσο από ότι βλέπουμε η εξέλιξη της τεχνολογίας οδηγεί σε τέτοια εντυπωσιακά screen-to-body ratio, με το Samsung Galaxy S8 και LG G6 να έχουν «κηρύξει» έναν ανεπίσημο πόλεμο για το ποιος θα έχει τα μικρότερα bezels.

Η Xiaomi φαίνεται να θέλει να διατηρήσει το στοιχείο του εντυπωσιασμού με το Xiaomi Mi MIX 2, αφού θα τραβήξει όσο πιο πολύ μπορεί τα όρια της σημερινής τεχνολογίας οθονών. Στο μέλλον αναμένουμε και άλλες εταιρείες να παρουσιάσουν smartphones με εντυπωσιακές bezeless οθόνες.

Όπως το Mi MIX, το Mi MIX 2 θα έρθει και σε κεραμική έκδοση, με την κυκλοφορία του να αναμένεται αυτό τον χρόνο. Αναμένουμε με ανυπομονησία να δούμε αν θα η Xiaomi μπορέσει να μας εντυπωσιάσει και φέτος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + 13 =