αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ4041: Η premium βότκα που παρασκευάζεται στην Πάτρα

4041: Η premium βότκα που παρασκευάζεται στην Πάτρα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία μέχρι σήμερα στην εγχώρια αγορά, η premium ελληνική βότκα 4041 είναι τώρα διαθέσιμη και στα καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών στην Ελλάδα.

“Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι με την τοποθέτηση του πρoιόντος μας στα Hellenic Duty Free shops. Έπειτα από 2 χρόνια εξαιρετικής πορείας στην εγχώρια αγορά, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου 2016, η βότκα 4041 αγαπήθηκε πολύ από τους ταξιδιώτες που ταξίδεψαν στα ελληνικά νησιά και στις παράκτιες περιοχές της Ελλάδας. Τώρα, θα μπορούν πολύ εύκολα να την βρουν και στα καταστήματα αφορολογήτων ειδών της Ελλάδας.» δήλωσε σχετικά ο Γιώργος Σπηλιόπουλος Managing Director της B.G. Spiliopoulos.

Όπως σημειώνει το Economy365.gr, η βότκα 4041 πήρε το όνομά της από τις κολώνες απόσταξης με τους κωδικούς αριθμούς 40 και 41, με εξειδικευμένη τεχνοτροπία παρασκευής, όπου χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την παραγωγή αυτής της εξαιρετικά καθαρής και premium βότκας.

Παράγεται από την B.Γ. Σπηλιόπουλος ιδρύθηκε το 1895 στην Πάτρα, γεγονός που την καθιστά ένα από τα πρώτα αποστακτήρια που έχουν συσταθεί στην Ευρώπη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + 19 =