αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Two Thumbs Up»: Το νέο κουμπί που θα δεις στο Netflix και η χρησιμότητα του (Εικόνα)

«Two Thumbs Up»: Το νέο κουμπί που θα δεις στο Netflix και η χρησιμότητα του (Εικόνα)

Ένα νέο κουμπί φέρνει το Netflix και αυτό θα γίνει σταδιακά διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές. Πρόκειται για το «Two Thumbs Up» και θα έχει στόχο να κάνει καλύτερες προτάσεις προγραμμάτων στους συνδρομητές.

Θα έρθει δίπλα από τα ήδη υπάρχοντα thumbs up και thumbs down κουμπιά με τα οποία το Netflix καταλαβαίνει τι σας αρέσει και τι όχι. Το νέο Two Thumbs Up κουμπί όμως θα βοηθήσει στον αλγόριθμο του Netflix να καταλάβει τι πραγματικά σας αρέσει πιο πολύ από τα υπόλοιπα, με την εταιρία να αναφέρει πως ήταν ένα πολυπόθητο χαρακτηριστικό.

Πίσω στο 2017 το Netflix παράτησε το σύστημα των 5 αστεριών που ήταν δοκιμασμένο για ένα πιο απλουστευμένο με το “Thumbs Up/Down”, σε μια περίοδο που έκανε τη μετάβαση στο να παράγει τόνους περιεχόμενου. To Netflix στη σχετική του ανακοίνωση για το νέο κουμπί, παραδέχεται ότι οι χρήστες δεν ένιωθαν πως έτσι αντιπροσωπευόταν το τι τους άρεσε και τι όχι, κάνοντας το σύστημα ανεπαρκές.

Με το Two Thumbs Up ελπίζει να λύσει το πρόβλημα αυτό καθώς ο κατάλογός του έχει γίνει απύθμενος και οι προσωποποιημένες προτάσεις είναι πιο σημαντικές από ποτέ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 20 =