αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑSummer sun-ternship: Ένας κολοσσός δίνει 10.000 δολάρια, για να βγάζεις φωτογραφίες ηλιοβασιλέματα για 1 μήνα

Summer sun-ternship: Ένας κολοσσός δίνει 10.000 δολάρια, για να βγάζεις φωτογραφίες ηλιοβασιλέματα για 1 μήνα

Έχουμε δημοσιεύσει πολλές dream jobs κατά καιρούς. Αυτή που θα δούμε σήμερα είναι πολύ δυνατή, και τράβηξε το βλέμμα ακόμα και του CNBC. Το γνωστό brand ξενοδοχείων, Days Inn, αναζητά έναν άνθρωπο ο οποίος θα ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ, θα βγάλει φωτογραφίες διάφορα ηλιοβασιλέματα και στην συνέχεια το υλικό θα ανέβει στο site του brand, στα social media και στα άλλα digital κανάλια του. Οι φωτογραφίες θα μπορούν να περιέχουν και ανατολές ηλίου.

Το ακόμα καλύτερο; Αυτός που θα επιλεγεί, θα πληρωθεί με 10.000 δολάρια για ένα μήνα, όπως αναφέρει η εταιρία στο επίσημο site της.

Ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι μεγάλος. Αυτό που πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι, είναι να στείλουν μια φωτογραφία τοπίου, την οποία έχουν βγάλει οι ίδιοι. Με ένα συνοδευτικό κείμενο 100 λέξεων στο οποίο θα εξηγούν το γιατί πρέπει να πάρουν τη θέση του Summer sun-ternship. Deadline για τις αιτήσεις στις 20 Μαΐου.

Όπως σημειώνει η εταιρία, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι πολίτες των ΗΠΑ και να είναι πάνω από 21 ετών. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται σίγουρα για μια dream job ενός μήνα. Αν πλήρεις τις προϋποθέσεις, μη χάνεις χρόνο και κάνε την αίτηση σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + twenty =