αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑRevolut: Η εταιρία των 5,5 δισ. δολαρίων προχώρησε σε μαζικές απολύσεις λόγω κορονοϊού

Revolut: Η εταιρία των 5,5 δισ. δολαρίων προχώρησε σε μαζικές απολύσεις λόγω κορονοϊού

Στον δρόμο των απολύσεων πήγε και η Revolut. Η γνωστή digital τράπεζα προχώρησε στην απόλυση 60 εργαζομένων της, αφού όπως υποστηρίζει έχει πληγεί μέσα στο νέο τοπίο που έχει διαμορφώσει ο Covid-19.

Η Revolut που έχει τα κεντρικά της στην Βρετανία, αυτή την στιγμή έχει μια αξία που αποτιμάται στα 5,5 δισ. δολάρια, όπως διαβάζουμε στο crowdfundinsider.com. Ενώ μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο η εταιρία συμμετείχε σε έναν ακόμα γύρω χρηματοδότησης «σηκώνοντας» 500 εκατ. δολάρια.

Όπως λέει η τράπεζα, «έπρεπε να μειώσουμε τα έξοδά μας, όπου αυτό ήταν δυνατόν, μετά το lockdown». Εκπρόσωπος της Revolut δήλωσε επίσης: «Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσουμε κάθε θέση εργασίας, με πρωτοβουλίες όπως η μείωση μισθών. Παρά τις προσπάθειες αυτές όμως, αναγκαστήκαμε να ανακοινώσουμε την απόλυση 60 ατόμων, από το συνολικό προσωπικό μας».

Υπενθυμίζεται ότι η Revolut απασχολεί πάνω από 1.500 υπαλλήλους παγκοσμίως.

Λίγο καιρό πριν τις απολύσεις, οι δύο συνιδρυτές της Revolut, Nikolay Storonsky και Vladyslav Yatsenko, είχαν ανακοινώσει ότι αποσύρονται από τους μισθούς που θα λάμβαναν οι ίδιοι για το υπόλοιπο του 2020.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 14 =